Uudet yksityisviestit-
Please or Register to create posts and topics.

Eläimet

PreviousPage 3 of 11Next

___

Harjoittelimme nuolentaa parisen vuotta sitten mutta tyttö ei ollut kiinnostunut nuolemaan ”mahlaa” lopuksi. Lopetimmekin sen harjoittelun muutaman kokeilun jälkeen.

Lainaa viestistä KoiraKaveri 27.9.2022, 20:25

___

Harjoittelimme nuolentaa parisen vuotta sitten mutta tyttö ei ollut kiinnostunut nuolemaan ”mahlaa” lopuksi. Lopetimmekin sen harjoittelun muutaman kokeilun jälkeen.

Kyllähän se molempien osapuolten kiinnostuksen tämäkin seksin sara tarvitsee, eikä vain ihmisen, eikä minkään sortin pakottaminen toimi tässäkään.

Tämä viikko on tainnutkin olla ns. Eläinten viikko… Kuluvan vuoden 2022 teemana on ilmeisesti Jännittäviä eläimiä 😉

Koirien teemaviikko oli vuonna 2015…

Lainaa viestistä santtu 6.10.2022, 13:12

Yv viestiä voi mulle laittaa asian tiimoilta,laitan kans tähän joskus jotain jos kehtaa😂

Rohkeasti vain kertomaan kokemuksia ja tuntemuksia. Itsellä oli todella vaikea hyväksyä sitä, että oma kiinostus on eläinten suuntaan, asian hyväksyminen kesti vuosia.

Lainaa viestistä Pervo-mies 6.10.2022, 07:42

Tämä viikko on tainnutkin olla ns. Eläinten viikko…

Hyvä huomio. Itsekin kuulin siitä jossakin välissä ja mietin, että pitäisikö tyttöä jotenkin erityisesti muistaa. Päätin kuitenkin, että meillä taitaa olla eläinten viikko ympäri vuoden.

______

Ajattelin, että voisi jossakin välissä taas käydä ystävän luona ratsastamassa ettei taito vallan unohdu. tätä ystävääkin ollut hieman ikävä sillä emme ole nähneet pitkään aikaan. Kaksi vuotta sitten ystävystyimme töissä ja juttelin siitä, että olen päättänyt alkaa ratsastaa jossakin välissä. Hänellä oli hevosia enkä tiennyt. Ottikin sitten puheeksi myöhemmin, että heille voi tulla kokeilemaan. Luin ja katselin opetusvideoita hevosista ja niiden elekielestä, miten niitä tulee lähestyä ja kuinka niiden kanssa kommunikoidaan. Sitten menin talleille ja jännitin aivan älyttömästi. Vanha ja lempeä ori oli ensimmäinen tuttavuus ja muistan hyvin harjaamisen, satuloinnin yms. jälkeen, kun piti nousta selkään. Sinne päästyäni ei sydän lyönyt kolmeen sekuntiin ja olisin vain halunnut takaisin alas! Hevonen on yllättävän korkea ja epävakaa. Siinä sitten hitaasti minua talutettiin ja hetken päästä ohjasin itse rauhallista käyntiä kiltin hevosen selässä.

Tunnen hevosta kohtaan palvovaa ihailua. Se on todella vahva, jylhä ja aristokraattisen näköinen. Tuntui terapeuttiselta, kun tämä suuri, lämmin ja vahva olento totteli ja teimme yhteistyötä.

Tämä ystävä on tietoinen siitä, että olen zoofiili ja sovimme, että hänen hevosiinsa en saa koskea. Se miten tämä tuli puheeksi onkin pitkä ja oma tapahtumasarja.

Vastapalvelukseksi riitti, kun olin apuna karsinoiden siistimisessä.

____

Kuva Alexa Pixabay.  👀 Mabel Amber, who will one day Pixabay

Tuli tässä mieleeni, että onkohan se vain urbaanilegenda vai tarkoittaako tassutatuointi naisen iholla, esim. ranteessa tai niskassa, että tykkää koira-seksistä?

Vanha vitsi mutta aina ajankohtainen 🙂

Eläinlääkärin odotushuoneessa

Kolme isoa uroskoiraa keskusteli eläinlääkärin odotushuoneessa keskenään miksi he olivat tulleet vastaanotolle.

Ensimmäinen koira kertoi purreensa postinkantajaa ja lähetetty siksi eläinlääkärille viimeiselle piikille.

Toinen koira kertoi haukkuneensa ohikulkevia autoja ja tähän isäntä sitten lopulta kyllästyi ja lähetti koiran viimeiselle piikille.

Tämän jälkeen ensimmäinen ja toinen koira kyselivät kolmannelta koiralta, miksi tämä oli tullut vastaanotolle.

Musti kertoi yllättäneensa emäntänsä kontillaan pelkässä yöpaidassa perse pystyssä ilman alushousuja ja tehnyt tälle takaapäin temput terävät.

Ensimmäinen ja toinen koira kysyivät Mustilta, oliko tämäkin nyt sitten tullut viimeiselle piikille?

Ehei pojat, ei sinne päinkään, minulta ainoastaan leikataan kynnet….

Klassikko.

__________

Eilen tyttöni makasi lattialla ja katselin sitä miten ihana se on. Kävin sitten sen viereen makuulle ja vedin paidan ylös, jotta tunnen sen pehmoisen turkin ja lämpöisen kehon itseäni vasten. Makasimme siinä ja hyväilin, halasin ja rapsuttelin sitä. Aikamme siinä maattuamme se alkoi kuitenkin olla levoton ja vaatia suutelemista – olen ihan tarkoituksella opettanut sen vaatimaan agressiivisesti suutelua. Jos en avaa suutani, se etuhampailla pakottaa avaamaan suun ja tunkee kieltä väkipakolla. Ajattelin että rakastellaan sitten kunnolla ja mennään sänkyyn.

Hetken hellittyäni sitä sängyssä, se nousi osittain vatsalleen ja tahtoi suutelua. Olin siinä kiinni, nojasin toiseen käteeni ja toisella hyväilin sitä. Nylkytin sitä alaselänkohdalta samalla suudellen sen kanssa ja oli ihana olla niin! Tunsin miten sulaudumme henkisesti yhdeksi ja me molemmat nautimme toisistamme! Lopuksi sen saatua kielitellä kanssani kyllikseen asettauduin sen taakse niin, että sain pehmoisen koiranpepun syliini,  ja hellin rajan ylitse.

Lainaa viestistä Pervo-mies 12.10.2022, 07:50

Tuli tässä mieleeni, että onkohan se vain urbaanilegenda vai tarkoittaako tassutatuointi naisen iholla, esim. ranteessa tai niskassa, että tykkää koira-seksistä?

Tuohon ainakaan minä en osaa sanoa mitään. Kuitenkin jos näin ääneen pohdin, niin pidän sitä melko epätodennäköisenä. Tatuointia ei voi pyyhkiä pois ja riski olisi melkoinen, jos olisi jokin tiedossa oleva merkki jolla ilmaista näkyvällä tavalla kiinnostustaan eläinseksiin. Olen kaupan kassalla nähnyt eräällä naismyyjällä käsivarressa tassunkuvia ja mielleyhtymä kyllä menee siihen suuntaa, että joku on painanut tassunsa häneen.

_________

Astutusvideoita joutuu välillä etsimään pitkäänkin, jotta löytää laadukasta materiaalia. Tämä on yksi suosikkini: https://www.youtube.com/watch?v=bx1dJL2kw00&list=WL&index=5

Suloiset kultainennoutaja uros ja narttu yhtyvät. Olen tullutkin tälle videolle useasti – katsonut sitä yhä uudestaan peräkkäin.

Uploaded files:
  • Kultaisetnoutajat-rakastelevat.jpg
Lainaa viestistä KoiraKaveri 17.10.2022, 22:08
Lainaa viestistä Pervo-mies 12.10.2022, 07:50

Tuli tässä mieleeni, että onkohan se vain urbaanilegenda vai tarkoittaako tassutatuointi naisen iholla, esim. ranteessa tai niskassa, että tykkää koira-seksistä?

Tuohon ainakaan minä en osaa sanoa mitään. Kuitenkin jos näin ääneen pohdin, niin pidän sitä melko epätodennäköisenä. Tatuointia ei voi pyyhkiä pois ja riski olisi melkoinen, jos olisi jokin tiedossa oleva merkki jolla ilmaista näkyvällä tavalla kiinnostustaan eläinseksiin. Olen kaupan kassalla nähnyt eräällä naismyyjällä käsivarressa tassunkuvia ja mielleyhtymä kyllä menee siihen suuntaa, että joku on painanut tassunsa häneen.

________

Oliko tällä kassaneidillä/myyjällä siis naarmuja käsissään vai mitä tarkoitit tuolla käsivarren tassunkuvilla? Vai tarkoititko juurikin tälläista tassutatuointia kädessä?

Eihän se varmaankaan mikään yleismaailmallinen merkki olekaan siitä, että sen tassutatuoinnin kantajalla olisi mieltymystä ja kiinnostusta eläinseksiin vaan että on eläinrakas, mutta on ehkäpä todennäköisempää että mieltymystä olisi myös tähän suuntaan… no, en tiedä 😉

Lainaa viestistä Pervo-mies 18.10.2022, 08:32
Vai tarkoititko juurikin tälläista tassutatuointia kädessä?

Kyllä, tatuointia tarkoitin. Mutta eläinrakkaat naiset varmasti peuhaavat lemmikkiensä kanssa todennäköisemmin.

_______________

Olin tänään menossa autolle, kun pihassa olikin vastassa iloinen Jämtlanninpystykorva jolla kaulapannassa sojotti antenni pystyssä. Tuo iloinen tyttö tuli pian katsomaan ja tervehtimään, juttelin sille, että terve! Pentu vielä. Se hyppäsi etutassuilla vasten ja yritti kovasti nuolla, sain yhden pusun mutta välttelin loppuja sillä olin jo ehtinyt meikata kasvot. Märkä ja iloinen tyyppi. Rapsutin sitä ja kyselin, että oletko saanut yhtään saalista vielä? Siinä rapsuteltiin. Hetken päästä auto ajoikin pihaan ja sen omistaja pyysi, että ottaisin sitä pannasta, kun hän yrittää saada sitä kiinni. Se kuulemma jätti hirvenajon kesken ja alkoi puuhailla omiaan.

Jämtlanninpystykorva on seksikäs ja kaunis.

Rukifox piirtää välillä todella kauniita kettuja joita on mukava katsella. Ketut ovat muutenkin aivan henkeäsalpaavan upeita.

Muistan tapauksen, kun olin teini-ikäisenä vanhempieni kanssa Norjassa. Tuohon aikaan kävimme siellä melkein joka vuosi milloin milläkin kokoonpanolla. Siellä tuli kolme lähes kesyä kettua meidän luoksemme kärkkymään syötävää, emo ja kaksi poikasta, olivat selvästi harrastaneet sitä jo aiemmin. Annoimme niille nakin paloja ja ne tulivat tosi lähelle, isälläni on yhä valokuvia niistä. Tapaus jäi todella voimakkaasti mieleen. Ketut ovat aivan ihania!

 

Arcanine on oikeastaan pokemon mutta se on aivan käsittämättömän seksikäs! Olen fantasioinut monesti erilaisille kuville, haluaisin rakastella sellaisen kanssa. Oikeastaan olen pitänyt pokemoneita aina seksikkäinä.

Mietin näiden kuvien sopivan paremmin tähän ketjuun, sillä eläimenä minä arcaninen näen. Charizard on myös yksi jolle olen runkannut ala-asteelta lähtien mutta se on pikemmin lohikäärme.

Tuolle ylimmälle kuvalle tulinkin, sillä rakastan fyysistä kosketusta eläimen kanssa. Kerran ollessani kaverini luona kyläilemässä, hänen isokokoinen koiransa tuli osittain lojumaan syliini ja nautin suunnattomasti tuon kiltin ja turvallisen koiran painosta. Siitä ei lähdetty mihinkään vaan rapsuteltiin niin pitkään kunnes minulla alkoi paikat puutua. Kyseessä sekarotuinen newfoundlandin koira. Se oli melkoinen tynnyri.

https://e621.net/posts/3009628?q=dark_violet

https://e621.net/posts/3046823?q=eparihser

https://e621.net/posts/3113888?q=eparihser

Ollu nuoresta asti haaveena antaa tai saada koiralta ja hevoselta. Koiran hankinta ei vain vielä ole ollut mahdollista. Ja hevosen hankinta vielä enemmän haastavampaa 😀 Eläin dildoilla tullut treenailtua aika hyvin vuosien varrella. Kokoajan tarvii vaan isompaa :)) Ite oon siis tämmöne perus 21v poikamies. 

 

 

Lainaa viestistä kakka.putt 5.11.2022, 10:48

Ollu nuoresta asti haaveena antaa tai saada koiralta ja hevoselta. Koiran hankinta ei vain vielä ole ollut mahdollista. Ja hevosen hankinta vielä enemmän haastavampaa 😀 Eläin dildoilla tullut treenailtua aika hyvin vuosien varrella. Kokoajan tarvii vaan isompaa :)) Ite oon siis tämmöne perus 21v poikamies. 

 

 

Tervetuloa foorumille ja mukava kuulla, että sinäkin olet näistä asioista kiinnostunut 😉 Harmillista tosiaan jos sinullekaan ei tuo oman koiran hankkiminen ole mahdollista kuten se ei ole itsellekään 🙁 Tämä luo todellakin haasteita siihen, että pääsisi ihan oikeasti kokemaan sitä mistä haaveilee 😉

Kiimainen delfiini lähentelee uimareita Ranskassa. “Delfiini on muun muassa yrittänyt hieroa itseään uimareita vasten.

Oletteko koskaan viehättyneet delffiineistä? Urosdelffiinin peniksen kuvia olen nähnyt mutta naarasdelffiinin pimppiä en ole ennen. Tulikin sitten lueskeltua delffiineistä ja oli pakko sitten fantasioida niiden kanssa rakastelusta. Delfiinit ovat upeita!

Urosdelffiinit ovat aika pervoja, ne voivat raiskata naarasdelffiinejä ja jopa tappaa poikeset päästäkseen naimaan. Myös homoseksiä ne harrastavat naimalla toista urossa peräaukkoon. Naarasdelffiini tosin pystyy estämään hedelmöittymisensä halutessaan. Suosituin paritteluasento on, uros naaraan yläpuolella ja sitten penis sisään, koukussa naaraaseen.

Tutkimus jossa kerättiin siemennestettä kolmelta delffiiniltä: delffiinit oli koulutettu tekemään yhteistyötä ja sperma kerättiin niiltä altaan äärellä. Ne olivat positiivisen vahvistamisen kautta opetettu reagoimaan käden liikkeeseen joka sai ne kiihottumaan, ja ne kelluivat vedessä, sitten otettiin keräysastia ja alettiin kevyesti puristaa delffiinin penistä. Urosdelffiiniltä voitiin saada 12 siemensyöksyä yhdellä istunnolla. Spermanmäärä voi olla 64 ml.

Olisi kieltämättä upeaa olla naarasdelffiini kanssa ja ottaa sitä toisella kädellä selän takaa, toisella hyväillä pimppiä ja klitorista, saada se nauttimaan. Jotenkin niiden kehon solakka rakenne ja olemus viehättävät. En lainkaan tiedä millaiselta delffiinin iho mahtaa tuntua? On aika selvää ettei tapaaminen delffiinin kanssa ole varmaan ikinä vähääkään todennäköistä, saati että uskaltautuisi leikkimään hellästi sellaisen kanssa.

_____________

Noiden kuvien suhteen ei ole ongelmaa sillä niissä ei käytännössä ole seksuaalista kanssakäymistä eläimen ja ihmisen välillä, eivätkä ne ole eläinpornoa.

Moikka kaikille!! Itse uutena täällä ja ekäimet koirat ja hevoset kiinnostaa. Omaa koiraa ei ole eikä hevosta. Mutta siskon muuttia pääsee ulkoiluttamaan aina kun haluaa. Ja metsälenkillä pääsee touhuamaan ihan mukavasti.😊😊

Moro ja tervetuloa foorumille.

Onko tuo siskosi muutti siis Alaskanmalamuutti vaiko mikä koirarotu? Entäs narttu vaiko uros? Mitähän kaikkea kivaa niillä metsälenkeillänne touhuattekaan? 😉

Kiitos!  

On alaskan malamuutti.  Ja on narttu.   Viimeisen vuoden aikana tyttö on harjoitellut  joka reissulla kullin nuolemista ja ottaa myös kalun suuhun 😉😊 

 

PreviousPage 3 of 11Next


Seksifoorumi-Keskustelu.fi