Oon sun KoiraKaveri. Ja bailaan sun kaa koko päivän.


Beibi saank mä olla sun hauva Kieriä lattialla kuin hullu Ja silti paijaat vaik oisin ollu hölmö ja ihan mahdoton

En oo smoothein ja luulenkin Et moni sanois et mä oon luuseri Mä oon pikku koira ja tietenkin Soitan pikkuruista kitaraa Kun isot koirat haukkuu “hau” Niin mua pelottaa Kun semikoirat haukkuu “hau” Mua semipelottaa Kaikki pihan koirat ne räksyttää Mua pelottaa kun on äksyjä Pikkuruista kitaraani soittelen Ja koiratytöstä haaveilen

Beibi saank mä olla sun hauva Kieriä lattialla kuin hullu Ja silti paijaat vaik oisin ollu hölmö ja ihan mahdoton Beibi saank mä olla sun hauva Kieriä lattialla kuin hullu Ja silti paijaat vaik oisin ollu hölmö ja ihan mahdoton

Oon sun pikkuriikkinen hauva Koiratytöille lauluja laulan Lauluissa avaruuskoira mä oon Ja raketilla lennän sun kainaloon Tuholta pelastan Telluksen sekä Kuun ja uhoojakoirat ne vien takas kenneliin Koirapormestari Ojensi kultaisen luun Ja jäljet tassujen Ne valettiin sementtiin Beibi

Beibi saank mä olla sun hauva Kieriä lattialla kuin hullu Ja silti paijaat vaik oisin ollu hölmö ja ihan mahdoton Beibi saank mä olla sun hauva Kieriä lattialla kuin hullu Ja silti paijaat vaik oisin ollu hölmö ja ihan mahdoton

Oon sun koirakaveri Ja bailaan sun kaa koko päivän Hau, hau Haukun sulle iltasadun Ja nukahdan sun jalkopäähän Hau, hau

Beibi saank mä olla sun hauva Kieriä lattialla kuin hullu Ja silti paijaat vaik oisin ollu hölmö ja ihan mahdoton Beibi saank mä olla sun hauva Kieriä lattialla kuin hullu Ja silti paijaat vaik oisin ollu hölmö ja ihan mahdoton