Uudet yksityisviestit-
Please or Register to create posts and topics.

Sähköinen stimulointi

Kaluston sähköinen stimulointi

Nyt kysyisin onko kukaan kokeillut/ käyttänyt kaluston sähköistä stimulointia. Kommentteja kaivataan.

Netistähän löytyy paljon videoita aiheesta ja seksivälineliikkeet myyvävät niitä ja kirjoittavat niistä esin näin.

Lainaus: ”Mystim Pure Vibes 3 on sähköinen, äänetön lihasstimulaatiolaite (EMS) joka on todella tehokas rakkauslihastesi treenaamisessa ja mielihyvän sekä orgasmien mahdollistaja. Mystim Pure Vibes 3 -sähköstimulaatiolaitteen avulla voidaan antaa seksuaalisesti erittäin kiihottavia ärsykkeitä eri puolille vartaloa ja saavuttaa voimakkaita aistinautinnon kokemuksia. EMS:n avulla on mahdollista treenata tehokkaasti esim. lantionpohjan lihaksia, joiden harjoittelu muutoin olisi hankalaa. EMS eli Electrical Muscle Stimulation on erittäin suosittua myös BDSM-harrastajien parissa. ESM-laitetta voidaan käyttää myös perinteisen lihasharjoittelun täydennyksenä lihasryhmien suorituskyvyn parantamiseen, kehon muokkaamiseen, kivunlievitykseen sekä lihasten rentouttamiseen”

Netistä video:

https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph60b4b98be263f&utm_source=paid&utm_medium=hubtraffic&utm_campaign=hubtraffic_tubegals

Itse olen kokeillut Omronin tens laitteella ja samanlaislla elektrodeilla kuin videossa Kyrpäni ja Kivesteni stimulointia en kuitenkaan ole saanut orgasmia ja siemensyöksyä kuten videossa, mikähän vikana? Pitäisko olla oikein seksiliikkeestä ostettu sitä tarkoitusta varten suunniteltu laite.

Tuttu testi, Omron tens laitteella.

Ongelma on varmaan impulssin voimakkuudessa, nuo normi kohteet on selkeästi tahdonalaisesti ohjattavissa olevia lihaksia.
Ilmeisesti tahdonalaisten lihasten hermoimpulssit on helpompi hämätä ja saada kouristeleen.

Tuolla alakerran herralla on oma tahto, sitä ei ihan pikku impulsseilla hämätä.
Luulempa että nuo kaupalliset vehkeet lykkää jo kivun kynnykselle menevää ärsykettä ja sopivalla taajuudella.

Olisi tosi kiva, jos laite saisi lihakset kouristelemaan, tarkoitan köyristelemään ja lopulta ejekuloimaan.

Kyllä Omronin tens laitteessa oli se verran tehoa että ei voinut laittaa täysille ja ohjelmiakin vaikka kuinka paljon mutta ei irronut minulta, vaikka hyvää tekikin. Nyt laite ei  valitettavasti enää toimi?! 


Seksifoorumi-Keskustelu.fi