Uudet yksityisviestit-
Please or Register to create posts and topics.

Piirrokset – Lolicon, hentai.

Page 1 of 17Next

Muutin tämän ketjun nimeksi “Piirrokset – Lolicon, hentai.” Sillä ketju tyyli painoittuu enimmäkseen siihen.

_______

Seksikkäät piirroskuvat ovat todella mukavia!

Kettutyttö: https://e621.net/posts/3544018?q=barkyeet

Lohikäärme: https://e621.net/posts/2682773

Uploaded files:
  • 9ad999a7c309d47be6a92579b74cee3f.jpg

.

Uploaded files:
  • Ulfbertin-kuva.jpg

https://redxxx.cc/r/3d-femdom-cartoon-art/deep-and-hard-femdom-female-domination-domme-pegging-strapon-cartoon

https://smutty.com/s/h0rgD/

https://xxgasm.com/photos/strapon-pegging-drawings/?s=Strapon%20Pegging%20Drawings

Toivon mukaan nämä tulevat kuten pitää…

Jos tahdot näyttää jonkin tietyn kuvan kommentissa, klikkaa netissä haluamasi kuvan kohdalla oikeanpuoleisella ”avaa kuva uudessa välilehdessä” kopioi sitten sen osoite. Kuva tulee näkyviin jo viestiä kirjoittaessa.

(Kaikkiin kuviin linkkaus ei kuitenkaan toimi, tällöin tapa yksi toimii varmasti.)

Parantelin hieman ”ohje – kuvien lisäämiseen”.

“Hentai” Piirroksia, sarjakuvia, fanarttia: lolicon, shotacon

lolibooru.moe (search rating:e)

allthefallen.moe <- tai suoraan : https://booru.allthefallen.moe/

Uploaded files:
  • cute.jpg

Infoa laista koskien loliconia ja hentaita. Edellisellä foorumilla oli piirrokset ketjussa epävarmuutta.

Lainaus: ”Laki kieltää vain ”lasta esittävän sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan” hallussapidon, jos kuva on todenperäinen tai todenmukainen. Lolicon on selvästi piirrosmateriaalia, joten se ei jää lain tarkoittamaan haarukkaan. https://sexpo.fi/kysymys/hei/

Eli kuvissa esiintyvien hahmojen tulee olla fantasiahahmoja eikä niillä saa olla relistisia piirteitä. https://www.finlex.fi/fi/esitykset/he/2006/20060099#idm45949345193920

”Lolicon on siis laillista Suomessa. Ei kuitenkaan Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Englannissa ja Irlannissa.” https://fi.wikipedia.org/wiki/Lolicon

Ruotsissa piirroskuvatkin ovat laittomia. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000373589.html

Ok KoiraKaveri. Hyvä kun laitoit tämän. Vaikka itsestä tuntuisi kuinka oudolta että minkä tahansa kuvan, jonka voi valokuvasta erottaa, voi määritellä laittomaksi ymmärrän tuon lain pointin. Nuo mun laittamat linkit moderoivat omaa sisältöään kuitenkin hyvin tarkkaan. Noiden samojen periaatteiden pohjalta. Heillä on mm. mustat listat artisteista, jotka tekevät “liian aidon näköistä” rendattua 3d-sisältöä. Ai piirrettykkin kuva on Ruotsissa laiton? Samaan aikaan naurettavaa ja itkettävää: missä menee raja? Tikku-tyttö jonka torso-tikku on suhteessa liian lyhyt käsivarsiin lasketaan lapseksi? 🙂

Enkä tarkoita aukoa päätäni sinulle vaan ylimoralisoiville ihmisille 🙂 Itse uskon että lolicon:n kaltainen materiaali on pelastus monille jotka muuten tekisivät jotain paljon pahempaa.

Katselin linkkejä ja huomasin myös saman, että siellä näyttää olevan asiat hanskassa. Onkohan Ruotsissa edelleen laki yhtä tarkka, kun artikkeli on vuodelta 2011? Ymmärrän, että ihmiset ajattelevat ajavansa hyvää noilla säädöksillä mutta näyttää siltä, että ne ovat ”minusta tuntuu” pohjalta tehtyjä tai sellaisia jotka kuullostavat suuren yleisön mielestä hyvältä. Juuri noin se on etteivät piirokset  traumatisoi ketään. Onhan tuon aihepiirin faneja runsaasti maailmalla.

Jos oma suuntautuneisuus on lapsiin, tulisi saada tietoa miten asian kanssa elää turvallisesti ja miten sitä toteuttaa kehenkään kajoamatta, miten käsitellä tunteitaan. Minun kantani on se, että kuka vain saa olla suuntautuneisuudeltaan mitä vain, kunhan ketään ei vahingoiteta tai tehdä vääryyttä. Olennaista on se, miten suuntautuneisuuttaan toteuttaa.

Itsellänikin oli vuosia sitten isokokoinen pehmolelu jolle tein reijän peppuun, jotta pystyimme rakastelemaan.

Lainaa viestistä KoiraKaveri 26.8.2022, 13:00

Katselin linkkejä ja huomasin myös saman, että siellä näyttää olevan asiat hanskassa. Onkohan Ruotsissa edelleen laki yhtä tarkka, kun artikkeli on vuodelta 2011. Ymmärrän, että ihmiset ajattelevat ajavansa hyvää noilla säädöksillä mutta näyttää siltä, että ne ovat ”minusta tuntuu” pohjalta tehtyjä tai sellaisia jotka kuullostavat suuren yleisön mielestä hyvältä. Juuri noin se on etteivät piirokset  traumatisoi ketään. Onhan tuon aihepiirin faneja runsaasti maailmalla.

Jos oma suuntautuneisuus on lapsiin, tulisi saada tietoa miten asian kanssa elää turvallisesti ja miten sitä toteuttaa kehenkään kajoamatta, miten käsitellä tunteitaan. Minun kantani on se, että kuka vain saa olla suuntautuneisuudeltaan mitä vain, kunhan ketään ei vahingoiteta tai tehdä vääryyttä. Olennaista on se, miten suuntautuneisuuttaan toteuttaa.

Olen vahvasti samaa mieltä: Olennaista on teot (ja tekemättä jättämiset). Mulle tämä lolicon on ollut oikein hyvä juttu. Mukavaa, että on joku paikka, jossa tällaisenkin asian voi sanoa.

Niimpä… onneksi tämä KoiraKaveri otti asiakseen tämän uuden foorumin perustaa jossa voidaan asioista ihan asiallisesti keskustella… Vaikka asiat kuinka kiimaisia ja pervoja olisivatkin niin silti hyvän maun rajoissa jos sen voi niin sanoa… ja yhtään ketään kuitenkaan loukkaamatta…

Tää on kiva. 😀

tuli vastaan uusi paikka: 8muses,

comics.8muses.com

Erikoistuneempaa tavaraa löytyy forumin alta:

comics.8muses.com/forum

 

Voisit esitellä sivustoja myös osiossa muita-internetsivuja-ja-foorumeita Siellä voit hieman kuvailla niitä ja antaa oman arviosi. (Linkki ei toiminut, korjasin.)

___________________

Tämä kuva on yksi suosikkini. Tässä on jotakin todella kiihottavaa. Arcanine.

Kuvan lähde: https://e621.net/posts/2760291?q=thehuskydragon

Juu piirros kuvat kyllä kivoja 😉

Kyllähän nämä piirroksetkin saavat ajatukset “harhailemaan”…

Roolien vaihtoa 😉

.

Uploaded files:
  • 2550093ea6a6da5644fc8c52e2d621f9.jpg
Page 1 of 17Next


Seksifoorumi-Keskustelu.fi