Uudet yksityisviestit-
Please or Register to create posts and topics.

Pate ja minä

Ajattelin nyt julkaista täällä tätä jokunen vuosi sitten toisella foorumilla kirjoittelemaani novellia… sisältää siis K9-juttuja joten ei kannata lukea jos ne ei kiinnosta…


Olen viimeinkin saanut ihan oikeasti varteenotettavan vastauksen ilmooni ja olemme tämän kaverin kanssa enemmänkin viestitelleet.
Välillemme on mielestäni alkanut muodostumaan ihan oikeaakin kaveruutta joten rohkenenkin sopia, että tapaamme seuraavana viikonloppuna ihan livenä hänen luonaan.

Viimein koittaa kyseinen viikonloppu ja suunnistan kulkuni hänen antamaa osoitetta kohden. Vatsani pohjassa nipistelee ja oloni on hieman jännittynyt, mutta päättäväisesti soitan ovikelloa kun olen päässyt perille. Ovikelloon reagoiva koiran haukahdus saa sydämeni pomppaamaan miltei kurkkuuni ja vatsassani olevat perhoset sen kuin lisääntyvät. Samassa kuulenkin kuinka ulko-oven lukkoa käännetään ja ovi aukeaa.
Kyseinen nettituttavuuteni on kuin onkin juuri sellainen kun hän on kertonutkin olevansa, muutaman vuoden minua vanhempi mutta todellakin rennon oloinen kaveri.

Hän pyytää astumaan sisään ja kehottaa laittamaan takin naulaan.
Siinä samassa kuulenkin tassuttelua joka lähenee eteistä, nielaisen hiljaa.
Siinä samassa näenkin tämän tapaamisemme syyn, ns. illan päätähden, kun tämän kaverin schäefer tulee eteiseen.

Ei Patea tartte pelätä, se on ihan kiltti koira eikä tee mitään mitä sen isäntä ei käske sitä tekemään. Tuuhan vaan peremmälle niin pääsette tekemään lähempää tuttavuutta, isäntä sanoo hymyn kare huulillaan.

Kävelen isännän perässä kohden olohuonetta ja Pate tassuttelee vierelläni, nuuhkien kättäni. Isäntä pyytää minua istahtamaan sohvalle ja menee itse hakemaan meille oluset keittiöstä. Istahdan sohvalle ja Pate tulee eteeni istumaan. Rohkaisen mieleni ja alan hiljalleen rapsuttamaan Patea korvan takaa. Pate tuntuukin tästä tykkäävän.

Isäntä tulee takaisin olohuoneeseen ja ojentaa minulle avatun kylmän oluen.
Otankin siitä samantein reilun kulauksen.

Juttelemme isännän kanssa hetken niitä näitä, ja rapsuttelen koko tämän ajan Patea, ja tunnen miten välimme alkaa muodostumaan oudonlainen kaveruus ja luottamus.

Säpsähdän hieman kun kesken juttutuokiomme, isäntä tokaiseekin hieman komentavalla äänellä, että eiköhän se ois pojat nyt sitten aika päästä ihan oikeesti itse asiaan… Siihen asiaan jota varten sinä tänne tulitkin, eikös vaan?
Vai oletkos muuttanut mieltäsi? isäntä kysyy hymyillen.
E-en ole mieltäni muuttanut, saan sanotuksi ja otan viimeisen kulauksen olusestani.

No hyvä juttu, isäntä toteaa. Alahan sitten ottamaan vaatteita vähemmälle, riisu vaikka ihan nakuksi asti, hän jatkaa. En tiedä oletko huomannut, mutta Pate on tässä jo hieman malttamattona odotellutkin, että pääsisimme itse asiaan.
Tämä isännän lausahdus saakin katseeni siirtymään Paten kullia kohden, ja huomaankin että se on tullut jo osittain esille.

Nousen sohvalta ja alan riisumaan itseäni, katseeni ollessa edelleenkin kuin naulittuna tähän Paten kulliin, joka on hieman lisää kasvanut ja tullut tupistaan esille.

Isäntä käväisee makuuhuoneessa ja palaakin sieltä käsissään tekokulli ja liukkaripullo.

No niin, käyppäs sitten tuohon matolle ihan kiltisti kontillesi niin pääsen sinua hieman Patea varten valmistelemaan, isäntä toteaa.

Tämä oli hyvä. Muistan lukeneeni tämän aikaisemmalla foorumilla. Kiva, että julkaisit sen täälläkin.

Saksanpaimenkoira uros on kunnioitusta herättävä ja komea.

Mukava kuulla, että tykkäsit… Niinhän se tosiaan on uljas ja komea tuo schäefer…

Tässä nyt osa 2:

——————–

Käyn käskystä olohuoneen matolle kontilleni ja isäntä tulee samantein taakseni. Hän pursottaa hieman liukkaria tekokullille ja vähän peppureiällenikin. Hitaasti mutta varmasti hän alkaa työntämään tätä tekokullia peppuuni. Sulkijalihakseni hankaa ensin hieman vastaan, mutta saan sen kuitenkin rentoutettua ja tekokulli luiskahtaa sisääni. Huokaisen sen tuottamaa hyvänolontunnetta. Isäntä vetää tekokullia pari kertaa hieman ulommas ja painaa sen sitten takaisin peppuuni.

Etköhän ala jo olemaan valmiina seuraavaan vaiheeseen, isäntä toteaa ja nyökkään myöntymisen merkiksi. Isäntä vetää tekokullin pepustani ja peppuni jääkin sopivasti hieman auki.

Pate päälle, isäntä sanoo käskevällä äänellä ja siinä samassa Pate tuleekin taakseni ja suorastaan hyppää selkääni. Isäntä asettelee Patea hieman parempaan asentoon, ja ohjaa Paten jo täyteen mittaan kasvaneen kullin aukolleni.

Tästä eteenpäin ohjat ovatkin sitten Paten käsissä, isäntä toteaa kun koira painaa miltei kerralla kullinsa koko mitaltaan peppuuni, joka saa minut ähkäisemään hieman kivusta.

Pate aloittaakin heti aivan täysimittaisen ja vauhdikkaan naimisen, kullin liukuessa päättäväisesti peppussani edestakaisin.

Hetken kuluttua tunnenkin voimakasti painetta pepullani, kun Pate alkaa työntämään kullinsa paisuvaista myös peppuuni. Onnistun kuitenkin olemaan tarpeeksi rentona, että paisuvainen työntyy suht helposti sisääni ja Pate jatkaa vielä hetken päättäväistä naimista, kunnes tunnenkin miten lämmin koiran sperma syöksähtää peppuuni Paten lauetessa.

Noin, hyvä poika, isäntä toteaa Patelle. Nyt olettekin sitten ihan hetken aikaa siinä aivan yhtä, kunnes Paten paisuvainen alkaa laskemaan, isäntä sanoo.
En saa sanaa suustani, kun hyvänolontunne valtaa kehoni, ja täyteen mittaansa kasvanut oma kaluni lennättää omat spermani allani olevale olohuoneen matolle.

Tulithan se sinäkin sieltä, isäntä toteaa. Hieman tuota jo odottelenkin, hän sanoo.

Viimein, ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen, Paten paisuvainen alkaa laskemaan ja Pate liu’uttaa kullinsa sisältäni ja siirtyy viereeni itseään nuolemaan.

Rojahdan siihen olohuoneen matolle ja pyrin saamaan hengitykseni tasaantumaan. Viimein saan sanotuksi, että johan olikin kokemus ja että mikä pano.

Eikös vaan ollutkin, isäntä toteaa. Se oli tän viikonlopun ensimmäinen muttei todellakaan viimeinen, hän jatkaa.

Näinhän se onkin, mietin, koska olimme sopineet, että vietän koko tämän viikonlopun vierailulla ja että Pate pääsee purkamaan kertyneitä paineitaan aina kun vain haluaa. Että minun tulee olla kiltti narttu ja alistua Paten haluille…

Mutta nyt mennäänkin sitten saunomaan, ottamaan parit oluset ja rupatteleen niitä näitä, isäntä toteaa ja lähden hänen perässään kohden alakerran saunatiloja. Pate jää olohuoneeseen makoilemaan, mutta luo perääni merkityksellisen katseen, aivan kuin ajatellen, että kohta mä tuota ihanaa narttua uudemman kerran nain.

Tässä nyt osa 3: Joka sisältää myös M+M seksiä…

—————————————-

Rupattelemme isännän kanssa niitä näitä ja nautimme saunan kipakoista löylyistä.

Isäntä heittääkin kunnon kauhallisen vettä kiukaalle, joka saa minut painumaan
hieman kyyryyn, isännän vain hymyillen istuessa selkä suorana, jolloin katseeni
osuukin isännän jalkoväliin. Huomaan, että isännän kalu onkin ns. puoliseisokissa.

Isäntä huomaakin, että katseeni on nauliintunut hänen jo kohtalaiseksi kasvaneeseen kaluun, ja toteaakin:
– Onhan se Paten kulli kyllä hieman isompi kuin mitä isännällään on, mutta kyllä
sitä tällaisellakin saa toiselle nautintoa tuotettua.

Ja siinä samassa isännän kalu kasvaa entisestään, ja terskan päähän ilmestyy kirkas touhutippa.

Katseeni on edelleenkin nauliintuneena isännän kaluun ja tunnen miten pepussani jokin sykähtää. Pepussani jossa juuri hieman aikaa sitten oli Paten kalu ollutkin.

Nousen kyyryasennostani istumaan ja totean isännälle:
– Pitäähän meidän sitten ehdottomasti tehdä vertailutesti. Että miten se isännän kalu on verrattavissa Paten kaluun.

Juuri tätä minä vähän tässä toivoinkin, isäntä toteaa hymyillen.

Siirrytäänpäs sitten tuonne takkahuoneen puolelle sitä testiä suorittamaan, isäntä jatkaa.

Takkahuoneessa on juuri sopivan korkuinen sohva jolle isäntä pyytää tai oikeammin käskee minun käydä kontilleen ja pyllistämään hänen suuntaansa.

Asettaudun tälle sohvalle kontilleni ja pyllistän isännän suuntaan, vilkaisten hänen jalkoväliinsä, jossa kalu onkin jo aivan täydessä mitassaan ja seisokissa.

Isännän silmissä on kiimainen kiilto kun hän tulee aivan taakseni, ja siinä samassa hän ottaakin käsistäni kiinni, lukiten ne tiukalla otteella selkäni taakse.

No niin. Oletkos valmis ottamaan toisenlaista, isännän kalua peppuusi, isäntä kysyy, enkä edes ehdi siihen mitään vastaamaan kun siinä samassa isäntä painaakin täydessä seisokissa olevan kalunsa reiälleni ja yhdellä sopivan voimakkaalla työnnöllä painaa sen miltei juuria myöten sisääni.

Tämä tekeekin niin hyvää, etten voi kuin huokaista ja siinä samassa tunnenkin miten omakin kaluni alkaa kasvamaan.

Isäntä päästää käsistäni irti ja ottaa tukevan otteen lantioltani ja aloittaa rauhallisen naimisen.

Isäntä kiihdyttää naimiseni tahtia, pallien hakatessa aina välistä pakaroitani, molempien hengitys alkaa hieman kiihtymään.

No, miltäs se isännän kalu tuntuu, isäntä kysyy, irstaan litinän säestäessä tätä ihanaa naimista.

Kyllähän se tämäkin aikas ihanalta tuntuu, vastaan.

Isäntä kiihdyttää entisestään naimiseni tahtia ja siinä samassa tunnenkin miten oma laukeamiseni on taas lähellä.

Ja niinhän siinä käy, että kun heitän siemeneni siihen allani olevalle sohvalle niin isäntä tempaisee kalunsa pepustani ja heittää omat siemenensä selälleni.

No, nyt on sitten se vertailutesti suoritettu ja lopputulemana taisi olla se, että ainakin yhtä hyvää se isännän kalukin tekee kuin mitä Paten, isäntä toteaa.

Kyllä vaan tekee, totean raukeana.

Mutta kuten huomaat niin Pate onkin jo hieman malttamattomana tuolla odottelemassa seuraavaa omaa vuoroonsa, isäntä jatkaa ja osoittaa takkahuoneen ovelle, jossa Pate istuskelee ja huomaankin, että Paten kulli on taas tullut hieman tupistaan ulos juuri sen merkkinä, että hän olisi aivan pian taas valmis narttuaan naimaan…

Tässä nyt seuraava eli osa 4:

—————————————-

Pate ei vielä kuitenkaan osoita sen enempiä merkkejä, että juuri sillä hetkellä haluaisi narttuaan
taas naida, joten jatkamme isännän kanssa niiden näiden jutustelua ja rupattelua, nauttien samalla
uusista kylmistä olusista.

Isäntä osoittautuukin todelliseksi huumorimieheksi ja nauraa röhähtelen tämän tästä, kunnes
rupattelumme keskeyttääkin suhteellisen matala, mutta kuitenkin naisen ääneksi tunnistettava ääni:
– Mitäs sitä täällä oikein naureskellaan, kun vieraanhan pitäisi olla kontillaan ja auliisti
ottamassa kalua peppuunsa, joko Paten taikkas isännän.

Tämän sanojaksi osoittautuukin talon emäntä, josta isäntä kyllä oli maileissaan maininnutkin,
mutta täksi kyseiseksi vierailuviikonlopuksini hänen pitikin olla sukuloimassa.

Tulehan villikissani tervehtimään viikonloppuvierastamme, isäntä toteaa ja siinä samassa tajuankin,
ettei talon emännän oikeasti pitänytkään olla missään sukuloimassa vaan heidän tarkoituksenaan
olikin, että hän liittyisi seuraamme sopivalla hetkellä.

Parhaiten tämän suunnitelman tuo julki ja ilmi se seikka, että emäntä on pukenut päällensä
keinonahasta valmistetun, sopivasti hänen muotojaan korostavan punaisen korsetin, mustan pvc-hameen,
mustat verkkosukat ja mustat, kiiltävät lakerisaapikkaat. Tämän asukokonaisuuden kruunaa hänen lantiollaan
törröttävä, suhteellisen kookkaalta vaikuttava strap-on dildo.

Emäntä hieraiseekin kädellään tätä hieman jo liukkarista kiiltelevää, mustaa sträppiään ja toteaa:
– Eiköhän se olisi jo emännänkin aika saada sitä vieraamme peppua. On ollut hieman vaikeahkoa olla
hiljaa ja näkymättömissä, kun vieraamme on saanut niin Paten kuin talon isännänkin kalua jo.

Isäntä hörppää viimeisen kulauksen kylmästä oluestaan ja toteaakin:
– Siinäs kuulit, että talon emäntäkin haluaa peppuasi juuri nyt naida. Ja etköhän sinä tottelevaisena
narttuna niin tietysti tee?

Nielaisen hiljaa, otan itsekin viimeisen kulauksen olusestani, ja lasken tyhjän oluttölkin takkahuoneen
pöydälle.

– Kyl, kyl… kyllähän minä haluan peppuani myös emännälle tietysti antaa, saan viimein sanottua,
miettien itsekseni, että olenhan minä jo tosiaankin saanut niin Paten kuin talon isännänkin kalua,
joten miksikäs ei sitten emännänkin “kalua” eli sträppiä. Olisinhan sitten aivan täydellinen narttu,
kun huolehtisin talon isäntäväen tyydyttämisestä täysivaltaisesti. Niin isännän, emännän kuin heidän
lemmikkinsäkin.

Nousen sohvalta ja katson emännän suuntaan hieman kysyvästi. Hän toteaakin siinä samassa:
– Käyhän vaan siihen sohvalle uudemman kerran sopivasti kontillesi ja pyllistä.

Ja niinhän minä tietysti sitten teenkin. Otan hieman paremman asennon ja vilkaisen uudemman kerran
emännän suuntaan, joka hitaasti lantio keinuen astelee luokseni ja asettuu taakseni.

Tässä nyt osa 5:

—————————————-

Odotanhan vähän, isäntä toteaa, ja kaivaakin siinä samassa jostain sohvan vieressä olleesta laatikosta
pehmustetut käsiraudat esiin.

– Eiköhän laiteta helytkin ranteisiin, kun tykkäät niitä käyttää, isäntä jatkaa virnistäen.

– Toden totta, emäntä toteaa ja käskee minun ottaa jaloistani kiinni.

Näin teen ja siinä samassa raudat napsahtavatkin ranteisiini ja olen aivan emännän armoilla, mutta
kuitenkin odottavaisena mitä tuleman pitää.

Emäntä ottaakin tukevan otteen lantioltani, asettelee liukkarista kiiltelevän sträpin peppuaukolleni
ja alkaa painamaan sitä hitaasti, mutta varmasti sinääni.

Ja jälleen kerran en voi muuta kuin huokaista kun jotain isohkoa painuu peppuuni sisään, ja tunnen
miten omakin kaluni alkaa taas osoittelemaan heräilemisen merkkejä.

Tunnen miten emäntä on aivan kiinni pakaroissani, aivan kuten isäntä oli ollut juuri hieman aikaa
sitten, ja aloittaa ensin rauhallisen naimisen, mutta villiintyykin hyvin pian ja alkaa naimaan
minua niin, että hyvä kun hän saa edes pidettyä sträppinsä sisälläni, irstaan litinän taas jälleen
kerran kuuluessa, sen ollessa ainoa ääni takkahuoneessa.

Kaluni seisookin taas täydessä mitassaan, emännän jatkaessa naimistani, kunnes yhtäkkiä hokaankin,
että isäntäkin on asettautunut emäntänsä taakse ja alkanut häntä samalla tapaa takaapäin
peppuun naimaan.
Siinä me kaikki kolme sitten olemmenkin junamuodostelmassa ja naimisen litinä ja lätinä on aivan
mahdoton.

Jotenkin ikuisuudelta tuntuneen ajan kuluttua omat siemeneni lentävätkin jo kolmannen kerran samana
iltana, isäntäkin karjahtaa, että:
– Nyt tulee ja emäntä säestää saavansa myös.

Emäntä miltei rojahtaa päälleni, isännän kalun liusuessa pois hänen pepustaan, ja tunnen miten emäntä
vetää rauhallisen hitaasti sträpin myös minun sisältäni, ja peppuni sen luovuttaessaan päästää irstaan
plopsahdusäänen.

Isäntä avaa käsirautani ja nousen hieman horjuvin askelin sohvalle istumaan. Isäntä istahtaa viereeni
ja siinä samassa emäntä tuokin meille molemmille uudet kylmät oluset, todeten:
– No niin. Nyt kun isäntäväestä on kaikki saaneet vieraan peppua kertaalleen, voimmekin aloitella
uutta kierrosta, eikös vain?

Nämä sanat kuullessaan Pate havahtuu koiranunestaan ja tassuttelee luoksemme sohvalle, ja tökkäiseekin
kuonollaan kättäni.

Peppuni on näistä panoista jo tietysti hieman hellänä, mutta tämän vuoksihan olen tänne vierailulle
tullut, että antaudun Paten naitavaksi aina kun hän sitä haluaa. Nämä isännälle ja emännälle
antautumiset tulevat sitten sen lisäksi… Tämä jos mikä on sitä todellista narttuna olemista.

Tässä nyt osa 6:

—————————————-

Istun takkahuoneen sohvalla, juoden emännän juuri tuoman kylmän olusen miltein yhdellä siemauksella.

Katselen vuoronperään isännän ja emännän suuntaan, jotka molemmat siemailevat olusiaan rauhassa niistä
nauttien ja minulle vain hymyillen, koska ovat huomanneet, miten Paten kulli on taas vaihteeksi tullut
tupistaan paremmin esille ja onkin jo puoliseisokissa.

Emäntä laskee olusensa takkahuoneen pöydälle ja toteaa:
– Pitäneepä tuota Patea hieman auttaa, että pääseekin taasen narttuaan sitten naimaan, ja että
isäntäväkikin sitten taas saa vuoronsa narttunsa kanssa.

Emäntä nousee sohvalta ja kävelee keinuvin lantein Paten luokse, rapsuttelee tätä hieman korvien takaa,
ja Pate nuolaiseekin emäntänsä kättä.

Pate istuu emännän sitä korvien takaa rapsutellen, ja kulli alkaakin tulemaan hieman paremmin esille,
mutta vielä ihan tarpeeksi, joten emäntä toteaakin:
– Pate, seisomaan, jolloin Pate nousee istuma-asennostaan seisomaan, ja siinä samassa emäntä miltei
sukeltaakin Paten alle, ottaa varman otteen Paten kalusta ja alkaa sitä ilmeisen tottuneesti
imemään.

Eikä aikaakaan, kun Paten kulli seisookin taas tanakasti ja on mitä valmiimpi narttuaan taas naimaan.

– Mmm… maistuipas Pate taas vaihteeksi hyvältä, emäntä toteaa suutaan maiskutellen.

– Mutta nyt narttu, käyppäs tuohon lattialla kontillesi, jotta Pate pääsee sinua taas vuorostaan
kunnolla naimaan, emäntä jatkaa hymyillen.

Hieman tätä lattialle, eikä sohvalle, kontilleen käskyä ihmetellen, näin kuitenkin teen.
Onnekseni takkahuoneen lattialla on suhteellisen pehmoinen ja karvainen matto, joten tämä asento
ei liiemmin polviinkaan satu.

Vilkaisen taakseni, ja siinä samassa isäntä taas komentaakin:
– Pate, päälle.

Ja aivan kuten ensimmäiselläkin kerralla, Pate tulee taakseni, nostaa itsensä
selkäni päälle, hieman haeskelee kullillaan peppuani, isännän ohjatessa sen paremmin reiälleni,
ja siinä samassa Paten täydessä seisokissa oleva kulli painuukin taas sulkijalihakseni ohitse
peppuuni ja Pate aloittaa rytmikkään naimisen.

Pate läähättää korvani juuressa, jatkaen tätä irstasta naimistani, kun sivusilmällä hieman taaksepäin
vilkuillessani, huomaan miten isäntä nostaa Paten häntää, jotta saa paremman näkymän tähän toimitukseen.

– Hyvä Pate, juuri noin, nai sitä narttua, isäntä toteaa.

En voi muuta kuin huokailla tämän naimisen tuottamaa oloa, pääni retkahtaa alaspäin, ja näen miten oma
kaluni heiluu edestakaisin Paten naimisen tahdissa.

Suljen silmäni ja annan tämän hyvän olon vallata koko kehoni, kunnes olenkin yhtäkkiä kuin sähköiskun
saanut, ja tunnen miten joku alkaa kaluani voimakkaasti imemään.

Avaan silmäni ja katson haaraväliini, huomaten että emäntähän se sinne alleni on sukeltanut, kuten juuri
hieman aikaa sitten oli Paten alla ollut, ja on alkanut tätä puoliseisokissa olevaa kaluani antaumuksella
imemään.

Eikä aikaakaan kun kaluni on taas täydessä seisokissa, ja siinä samassa purkaudunkin voimakkaasti
emännän suuhun. Tämän purkautumiseni aikana, Pate on alkanut työntämään paisuvaistaan sisälleni,
ja jäämme samalla tapaa nalkkiin kuin ensimmäiselläkin kerralla.

Siinä minä sitten olen nelinkontin, koiran kulli pepussani, kun emäntä nousee altani, todeten hymyillen:
– Eipä tuon nartunkaan sperma pahalta maistu.

Viimein Paten paisuvainen alkaa laskemaan, ja Pate vetäisee kullinsa sisältäni, jolloin lysähdän allani
olevalle matolle, tuntien Paten kullin venytyksen pepussani.

– No niin narttu, isäntä toteaa ja jatkaa,
– Mennäänhän nyt sitten kaikki kolme saunaan lämmittelemään, jotta isäntä ja emäntäkin saavat
sen jälkeen narttuaan uudemman kerran naida.

Nousen lattialta huterin polvin ja tutisevin askelin suuntaan kulkuni kohden löylyhuonetta, isännän
ja emännän seuratessa perässäni, suhteellisen irstaasti hymyillen…

—————————————-

Toki olisi kiva saada kommenttejakin…

Tässä nyt osa 7:

—————————————-

Suuntaamme kaikki kolme löylyhuonetta kohden ja hieman itsekseni mietiskelen, etteikö emäntä aio sitä lanteillaan olevaa sträppiä pois ottaa vaan astelee keinuvin askelin perässämme, sträpin heilahdellessa lantiolla askelien tahdissa.

Kohteliaana narttuna avaan löylyhuoneen oven emännälle, isännän jäädessä löylykiulua täyttämään.

Emäntä nouseekin lauteille, levittää hieman haarojaan ja kädellään hieraisee sträppiään, todeten:
– No niin narttuseni, tulehan tänne emännän syliin istumaan.

Isäntä tuleekin siinä samassa täyden löylykiulun kanssa taakseni ja toteaa:
– Kuulit kyllä mitä emäntä käski.

Nielaisen hiljaa mutta kuuliaasti nousen lauteille, kääntäen selkäni emännän suuntaan. Vilkaisen taakseni ja näenkin kuinka emäntä hymyillen hieroo sträppiään, sitten todeten:
– Siihen vain, alahan laskeutumaan syliini jotta saan sinua taas naida.

Ummistan silmäni ja alan hiljalleen laskeutumaan kohden emännän syliä ja hänen lantioillaan olevaa sträppiä. Siinä samassa tunnenkin, miten sen pää koskettaa peppureikäni reunoja, emännän haeskellessa sille hieman parempaa kohtaa ja asentoa, josta sen voisi sisääni työntää.

Laskeudun aina vain alemmas ja alemmas, kunnes tunnenkin miten sulkijalihakseni antaa taas kerran periksi ja sträppi painautuu sisääni.

Pian istunkin aivan emännän sylissä, sträpin ollessa kokonaan sisälläni. Istun hievahtamatta paikallani, isännän noustessa nyt myöskin lauteille.

Isäntä heittää kauhallisen vettä kiukaalle ja emäntä toteaa härskisti korvaani miltei kuiskaten:
– No niin narttuni, alahan nyt sitten sillä emännän kalulla ratsastamaan.

Kohottaudun hiljalleen hieman ylemmäs ja laskeudun hitaasti taas kokonaan emännän syliin. Koitan pitää sopivan rauhallisen tahdin tässä nousemisessa ja laskeutumisessa, mutta emäntäpä onkin toista mieltä. Hän ottaa ronskin otteen lantioltani ja alkaa voimakkain ottein minua sträppinsä päällä
ratsastuttamaan.

Irstas litinä ja lätinä säestää tätä ratsastustani, isännän vain velmusti hymyillen ja välistä hieman löylyä heittäen.

Oma kaluni onkin siinä samassa jo taas täydessä seisokissa ja tunnen miten olen jälleen kerran taas uudestaan laukeamassa. Ihmettelen tätä itsekseni, olenhan tän kuluneen illan aikana jo jokusen kerran lauennut ja spermani ties minne lennättänyt.

Ja siinä samassa se sitten tapahtuukin, laukean ja miehiset siemeneni lentävät komeassa kaaressa saunahuoneen seinään.

– Hyvä narttu, emäntä toteaa hymyillen ja otteensa lantioltani irroittaen, jotta pääsen hänen päältään nousemaan. Peppuni luovuttaa tämän juuri reiässäni olleen sträpin härskin plops-äänen saattelemana.

Huterin jaloin istahdan emämmän ja isännän keskelle ja saankin aivan rauhassa hetken aikaa saunan ihanista löylyistä nauttia.

Mietin kuitenkin itsekseni, että tokkopa tämäkään oli viimeinen kerta kun minua tänä viikonloppuna naidaan…

 

Minulla oli viimeinkin aikaa lueskella tämä novelli rauhassa ja kieltämättä se oli kyllä nautinnollista. Taidokkaasti osaat Pervo-mies kuvailla ja kirjoittaa!

Kiitoksia KoiraKaveri. Mukava kuulla, että pidit lukemastasi kun ehdeit siihen syventymään…

Tässä nyt osa 8:

—————————————-

Siirrymme taas takkahuoneeseen pienoiselle tauolle ja emäntä kipaisee yläkertaan hakemaan meille uusia, kylmiä olusia.

Mietiskelen hiljaa itsekseni, että miten tämä tapaamisemme olikaan muuttunut siitä, mistä meillä talon isännän kanssa oli mailikirjeenvaihdossa ollutkaan kyse. Minunhan piti vain päästä kokeilemaan, että miltä se koiran naitavaksi joutuminen tuntuu, mutta nythän mua olikin sitten koiran lisäksi nainut myös talon isäntä ja emäntäkin pariin otteeseen.

Asiaa siinä miettiessäni, huomaankin, että suunpieleni nousevat vain ylöspäin eli en ole laisinkaan pahoillani tapahtumien saamasta käänteestä vaan oikeastaan päinvastoin, minähän haluankin olla peppua antava narttu…

Siinä samassa kuulenkin emännän lakerikenkien askeleet takkahuoneeseen johtavilla portailla ja havahdun mietinnöistäni. Suutani jo hieman kuivaakin ja odotan saavani jääkaappikylmää olutta sitä helpottamaan, mutta siinä samassa nielaisenkin todella syvään, kun emäntä tulee näköpiiriini ja astelee rappusilta kohden takkahuoneen sohvaa jossa istuskelen.

Siis ei voi olla totta, ajattelen itsekseni, kun näen emännän lantioilla tällä kertaa heilahtevan sträpin.

– Tuo-, tuo-, tuohan on aivan monsterimaisen kokoinen, saan viimeinkin sanottua ääneen.

– Ostimme isännän kanssa tän uuden lelun ihan vain sinua ajatellen ja tätä tapaamistamme varten, emäntä vastaa hymyillen.

– Nyt palan halusta päästä sitä kokeilemaan, sen niin ihanaan narttu peppuusi syvälle painamaan, emäntä jatkaa, ja hieraisee kädellään tätä mustaa monsteria, joka kiiltelee liukkarista.

– No niin, narttu. Eipä sitten muuta kuin tuohon karhun taljan päälle nelinkontin ja annat emännän sinua tuolla uutukaisella naida, isäntä toteaa hymyillen mutta käskevään sävyyn.

Ja enhän minä muutakaan voi, enkä haluakaan voida, vaan nousen sohvalta, katseeni ollessa edelleenkin kuin naulittuna emännän lanteilla olevaan sträppiin, joka hyvinkin pian painuu hitaasti, mutta varmasti narttupeppuuni…

Tässä vielä osa 9:

—————————————-

Astelen kohden karhun taljaa ja käyn sille nelinkontin. Talja tuntuu kivan lämpöiseltä polvieni alla ja otan hieman parempaa asentoa, ollakseni valmis ottamaan tämän emännän uutukaisen lelun sisääni. Nielaisen hiljaa ja ajattelen, että kuinkahan tässä mahtaakaan nyt oikeasti käydä, mutta päätän, että sen sisääni kyllä otan, olenhan nyt heidän nartunsa.

Isäntä seuraa hymyilen sivusta, kun emäntä tulee taakseni ja asettuu polviseisonta asentoon, hieraisten vielä hieman lisää liukkaria sträppiinsä.

– No niin narttuseni, oletkos valmis ottamaan tämänkin sisääsi, emäntä kysyy hieman ilkikurisesti.

– O-, o-, olenhan minä, koitan saada vastattua ja pyrin rentouttamaan sulkijalihastani niin hyvin kuin vain voin.

Emäntä asettelee sträppinsä aukolleni ja alkaa sitä hiljalleen sisääni painamaan, mutta sulkijalihakseni sitä vielä vastustaessa, sträppi painautuu hieman kaarelle, eikä painaudu sisääni. Totean mielessäni, että onnekseni sträppi on sillä tavalla joustavaa materiaalia, että se antaa periksi.

Emäntä ottaa hieman paremman asennon ja kädellään kiinni sträpistä, alkaen painamaan sitä uudemman kerran peppuani vasten ja hiljalleen tunnen miten sulkijalihakseni alkaa antamaan periksi, kunnes yhtäkkiä se painautuukin miltein koko pituudeltaan sisääni ja suustani pääseekin aikamoinen parahdus. Onneksi sträppi ei ole samassa suhteessa pidempi kuin mitä se on paksumpi verrattuna aikaisemmin sisääni olleisiin kaluihin ja sträppiin.

Emäntä painaa sträpin kokonaisuudessaan sisääni ja jää sitten hetkeksi paikoilleen, jotta pääsen sen aiheuttamaan venyttävään tunteeseen
paremmin tottumaan.

Hetken kuluttua emäntä alkaa vetämään sträppiä hiljalleen hieman ulommas ja toteaa:
– Olet valmis tai et, narttuseni, nyt alan sua sitten tällä naimaan.

Sträppi käy miltein kokonaan ulkona, painautuakseen samantein miltein kokonaan taas sisääni.

Pääni heilahtaa taas kohden jalkoväliäni ja näen miten sträppi painautuu sisääni, oman kaluni ollessa jo niin täydessä seisokissa kuin vain olla ja voi.

Emäntä kiihdyttää naimiseni tahtia mitä irstaimman litinän ja lätinän sitä säestäessä.

Pikku hiljaa alan tähän monsterikokoisen sträpin aiheuttamaan peppuni venytykseen enemmän ja enemmän tottumaan ja se alkaakin aiheuttamaan
mitä tyydyttävimpiä tuntemuksia kehossani. Suljen silmäni ja annan tämän hyvän olon tunteen vallata koko kehoni.

Siinä samassa tunnenkin jonkin painautuvan myös huuliani vasten ja avaan silmäni. Isäntähän se on eteeni myös polviseisontaan tullut ja painelee kaluaan huuliani vasten.

– Hyvän nartun kuuluu kalua myös suuhunsa ottaa, sen lisäksi että sitä peppuunsakin ottaa, isäntä toteaa virnistellen.

Mistään suihinotosta ei ole missään vaiheessa ollut mitään puhetta, mutta päätän kuitenkin, että samapa tuo, ollaan nyt sitten ihan loppuun asti tälle pariskunnalle koirineen mitä täydellisin narttu ja avaankin kiltisti suuni, hamuten isännän jo puoli seisokissa olevan kalun suuhuni.

Pyrin ottamaan isännän kalua suuhuni kuten vain parhaiten pystyn, vaikka se hieman kakomisen tuntemuksia alkaakin aiheuttamaan, isännän sitä hieman voimakkaammin tunkiessa suuhuni, ja kalun koko ajan enemmän ja enemmän vain kasvaessa, kunnes se onkin jo täydessä mitassaan.

Siinä minä sitten olen nelinkontin, peppuni ollessa ammoisen auki, emännän naidessa minua monsterikokoisella sträpillään ja isännän jo miltei naidessa minua suuhun.

Samassa tunnenkin miten isännän kalu alkaakin sykkimään ja valmistautuu spermansa suuhuni laukaisemaan, kunnes isäntä yhtäkkiä vetäiseekin
kalun suustani ja lastit lentävät suoraan minua sträpillä naivan emännän kasvoille.

Emäntä nuolaiseekin spermaisia kasvojaan ja painaa vielä kertaalleen sträppinsä syvälle peppuuni, kumartuen eteenpäin isäntäänsä suutelemaan.

– Kyllä se isäntäkin vain maistuu hyvältä, emäntä toteaa kun alkaa hiljalleen vetämään sträppiään sisältäni, jonka peppuni auliisti luovuttaakin, irstaan maiskahtavan äänen säestämä.

Isäntäväki siirtyykin sohvalle istumaan, oluitaan siemailemaan, minun jäädessä vielä hetkeksi nelinkontin lattialle hengitystäni tasaamaan, peppuni ollessa vielä hetkisen ammoisen auki.

Kun tunnen miten peppuni sulkeutuu, uskaltaudun minäkin huterin jaloin nousemaan ja käyn isäntäväen väliin sohvalle istumaan.

Emäntä kurottautuukin puoleeni ja suutelee minua himokkaasti todeten:
– Eiköhän tämä ala tälle iltaa riittämään, olet sinä sen verran kuuliainen narttu ollutkin.

– Jatketaan narttukoulutustasi sitten taasen huomenna, kun olemme kaikki hieman levänneet ja voimia keräilleet, emäntä jatkaa.

Huokaisen helpotuksesta ja totean jo hieman hymyillen:
– Joo, huomenna jatketaan…

Tässä osa 10:

—————————————-

Ensimmäisen illan aikana saamani narttukoulutus olikin ollut sen verran rankahko ja meni eritoten aika yömyöhään, että kun alan seuraavana aamuna heräilemään, tuntuvat silmäni todella raskaalta, ja hieman muitakin paikkoja jomottaa…

Eikä silmiini suoraan paistava aurinko ainakaan asiaa auta, mutta totean kuitenkin itsekseni, että kyllä sitä taitaakin olla aika heräillä, kun isäntäväkikin lienee jo niin tehneen. Tämä tuleekin todistetuksi, kun kuulen keittiön suunnalta isännän ja emännän rupattelevan keskenään, ajoittain naurahdellen, että kuinka hyvän narttuoppilaan isäntä olikaan heille kaikille kolmelle löytänyt.
Juuri sellaisen, jota he olivat jo kauan aikaa hakeneetkin.

Hymyilen hiljaa itsekseni, isäntäväen sanojen mairitellessa, mutta miettien kuitenkin että kaikkeapa sitä tuleekin kokeiltua, ainakin kerran eläissään.

Kahvin tuoksun leijallessa myös omaan nenääni, ajattelen, että voisinkin suunnistaa myös keittiöön aamupalalalle, tai ainakin aamukahville, ja isäntäväkeä kohteliaasti illasta kiittämään.

Tämä on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, koska toteankin siinä samassa kun yritän lattialle levitetyltä pediltäni nousta, ettei se niin vain onnistukaan. Isäntäväki kun olikin yön aikaan, nukkuessani, käynyt laittamassa minullekin, kuten Patellakin on, mustan niittipannan kaulaan, remmeineen.
Pannassa oleva remmi oli vielä kiinnitetty seinään, ja kun yritän liikahtaa, remmiin liitetty “lehmänkello” helähtää, ja siinä samassa keittiön suunnalta kuuluukin isännän äänellä:

– Jaahas emäntä, sitäpä taitaakin tuo meidän narttuoppilaammekin jo heräilleen, joten eiköhän mennä sitä ihanan irstasta eilisiltaista koulutustamme jatkamaan.

– Mennään vain, emäntä toteaan naurahtaen.

Siinä samassa alkaakin kuulumaan askelia keittiöstä kohden makuupaikkaani, ja totean, että turhaanhan se taitaa olla sen kummemmin vastaan pyristellä, kun se eilisiltainen koulutukseni saa mukavan tuntuisia väristyksiä kehossani aikaiseksi sitä miettiessäni.

Näiden mielikuvien ja väristysten täyttäessä mieleni ja kehoni, otankin nartulle kuuluvan asennon jo valmiiksi.
Otan sopivan konttausasennon, nostan peppuani ylemmäs ja painan kasvoni allani olevalle pedille. Levitän vielä hieman jalkojani, jotta peppuni olisi vieläkin paremmin tarjolla, oli sen aamun ensimmäinen ottaja sitten kuka tahansa näistä kolmesta, isäntäväkeen kuuluvasta.

Siinä samassa toteankin isäntäväen askelien kuuluvan jo hyvinkin läheltä…

Tässä osa 11:

—————————————

– Jaahas, narttuseni, isäntä toteaa, ja jatkaa:

– Täälläkös sitä ollaankin jo valmiina jatkamaan koulutusta. Ainakin näytät jotain siinä odottavan, irstaasti peppu pystyssä, kuten nartun kuuluukin.

Nielaisen ja totean hiljaisella äänellä:

– Kyllä isäntä, narttunne odottaa koulutuksen jatkuvan.

– No sehän hyvä, isäntä sanoo, jatkaen:

– Kenes kullia se narttu nyt sitten näin aamusesta ensimmäiseksi haluaisi, josko narttu ihan itse sen saisi päättä vaikkei asianlaita tietenkään niin ole.

Mietin kysyttyä asiaa itsekseni ja totean:

– Josko vaikka Paten kullia… Senhän vuoksi minä tänne alunperin tulinkin.

– Vai niin, isäntä toteaa. Taisit sitten oikeen ihastua siihen Paten kulliin ja tunteeseen kun paisuvainenkin on sisälläsi, ja olette hetken aikaa nalkissa, etkä siitä mihinkään pääse?

En sano mitään, mutta nyökkään myöntääkseni asian.

– Käyppäs nyt sitten emäntä se Pate tänne hakemassa niin minä valmistelen tän meidän narttumme, isäntä sanoo.

Emäntä poistuukin huoneesta ja isäntä käy petini läheisellä kaapilla, josta luulen hänen tekokullin ja liukkaria hakevan.

Näin ei kuitenkaan asianlaita ole vaan isäntä hakeekin kaapista pitkähkön, mustan metallitangon, jonka molemmissa päissä on pehmustetut kahleet.

– Aikas kiltistihän se narttu eilen kulleja vastaanotti, mutta tälläisella vermeellä me saamme varmistettua sen, että nartun jalat pysyvät riittävästi erillään, jotta peppukin on sitten sopivasti käytettävissä.

Ja siinä samassa isäntä onkin jo tätä vermettä jalkoihin kiinnittämässä, ja totean, että jalkani tosiaankin jäävät ainakin miltei puolisen metriä toisistaan erilleen ja kun naamani on painautuneena petiin, jää peppuni tosiaankin riittävän pystyyn ja ns. hollille, kenen tahansa otettavaksi.

Ollessani siinä kenoasennossa, silmät suljettuina, tunnen yhtäkkiä jotain viileää peppureiälläni, kun isäntä ihan oikeasti alkaakin minua Patea varten valmistelemaan ja painaa liukkaria sisääni, työntäen sinne myös sopivan kokoisen tekokullin, jotta peppuni olisi sitten varmasti valmiina Paten kullia sinne taas ottamaan.

– No niin, nyt sitten enää odotamme, että emäntä palailee Paten kanssa aamulenkiltään ja pääsemme tätä koulutustasi taas jatkamaan, isäntä toteaa hymyillen.

Tässä osa 12 näin loppuvuoden kunniaksi:

—————————————

Isännän peppuuni laittama tekokulli venyttääkin hiljalleen aukkoani auki ja tunnen itsekin miten alan taas olemaan valmiina ottamaan jotain sisääni.

Makailen siinä petillä, silmät kiinni ja peppu irstaasti pystyssä, kunnes ikuisuudelta tuntuvan ajan jälkeen kuulenkin viimein ulko-oven käyvän ja Paten tassuttelevan emännän kanssa kohti leikkitilaamme.

Avaan silmäni ja katsahdan huoneen oven suuntaan ja siinä samassa nämä kouluttajani ovelle ilmestyvätkin. Katseeni kiinnittyykin Pateen ja eritoten tämän kaulapantaan, jonka toteankin olevan juuri samanlainen kuin mitä itselleni on yön aikana laitettu, musta ja räheet piikit omaava.

Emäntä taluttaa Paten petini luokse hymyillen ja isäntä ottaakin pepussani olevan tekokullin hitaasti pois ja toteaa:
– No niin, nyt narttu sitten onkin taas valmiina ottamaan kulleja sisäänsä.

Tunnen Paten hengityksen aukollani ja siinä samassa Pate nuolaiseekin peppuani, isännän naurahtaessa:
– Pate haluaakin varmistaa, että narttu on sopivan liukas ja valmiina pantavaksi.

Odottelen hieman sekavin tuntein mitä tapahtuu seuraavaksi, kunnes isäntä eilisiltaiseen tapaan sanookin Patelle:
– Pate päälle ja siinä silmän räpäyksessä Pate nouseekin selkääni ja tarraa etutassuillaan minua kyljistä kiinni.

En ollutkaan edes huomannut, että Paten kulli olikin jo valmiiksi seisokissa, kun tämä alkaa tottunein työnnöin kullillaan auki olevaa reikääni taas hakemaan.

Hetken hapuilun jälkeen Paten kulli löytääkin reikäni ja työntyy päättäväisellä voimalla kerralla sisääni, aivan loppuun asti. Haukon hieman henkeäni mutta eilisiltaisen koulutukseni vuoksi tämä sisääntyöntyminen ei enää varsinaisesti satu vaan saa hyvänolon väristyksiä aikaiseksi.

Pate on hetken paikoillaan, kunnes alkaakin hitaastu tempoa kasvattaen narttuaan naimaan, irstaan litinän sitä säestäessä.

Suljen silmäni ja painan pääni petiä vasten, ollen siinä jalat levitettynä, tankoon kiinnitettynä, irstaasti peppu pystyssä ja koira peppureikääni naimassa.

Muutaman minuutin naimisen jälkeen tunnekin taas kuinka Pate alkaa päättäväisesti työntämään kullinsa juuressa olevaa paisuvaistakin sisääni. Se on ainakin tennispallon kokoinen, mutta niin vain Pate saa sen taas sisääni työnnettyä, jonka jälkeen jääkin paikoilleen ja tunnen miten lämmintä koiran spermaa alkaakin virtaamaan peppuuni.

Hyvänolon väristykset kulkevat kautta koko kehoni ja tunnen miten omakin kullini on aivan täydessä seisokissa.

Nautin tästä hyvänolon tunteesta silmät suljettuina kunnes havahdun johonkin joka muistuttaa kameran ääntä ja salaman välähdystä. Aukaisen silmäni ja miltei kauhukseni huomaan isännän kädessä olevan digikameran jonka hän on nyt jostain kätköstä kaivanut ja päättänyt tätä narttukoulutustani alkaa ikuistamaan.

Isäntä napsiikin jokusen otoksen myös tästä Paten naimisen päätöksestä ja toteaa:
– Aikas hyviä kuviahan tästä paisuvaisen sisään työnnöstä tulikin. Kuin myöskin siitä varsinaisesta naimisesta.

Eli isäntä olikin näitä kuvia ottanut jo heti naimisen alettua, en vain ollut sitä rekisteröinyt kun olin niin nautinnollisessa tilassa.

Viimein Paten paisuvainen alkaakin taas pienentymään ja Pate vetäisee puoliseisokkisen kullinsa sisältäni ja peppuni sen hieman vastahakoisesti luovuttaakin maiskahtavan äänen saattelemana ja spermanoron siinä samassa valahtaessa jaloilleni ja allani olevalle pedille.

– No niin, nytpä sitten onkin taas uusi koulutuspäivä saatu aloiteltua, isäntä toteaa hymyillen.
– Lepäähän narttu siinä nyt sitten ihan hetkinen niin kohta jatketaan joko isännän taikka emännän kullilla koulutusta…

Tässä vielä viimeinen valmiiksi kirjoitettu osa 13 näin uuden vuoden kunniaksi:

—————————————

Emännän lähtiessä taluttamaan Patea kohti keittiötä, varmaankin aamupalaa antamaan, isäntä tulee viereeni kamera kädessään ja toteaa:
– Katsohan sinäkin narttu miten kiimaisia kuvia tuosta äskeisestä naimisestasi saatiikaan.

Olen edelleenkin lattialla kontillani isännän näyttäessä äsken otettuja otoksia, selaillen niitä hiljalleen eteenpäin ja joudunkin toteamaan että kiihottaviltahan ne tosiaankin
näyttävät koska siinä samassa isäntä toteaa hymyillen:
– Taidatpa sinäkin pitää näitä eri kiihottavina, kun kyrpäsi alkaa osoittamaan elonmerkkejä ihan vain sillä, että tällaisia kuvia katselet.

Nyökkään hieman nolona päätäni todetakseni isännälle asianlaidan juuri näin olevan.

Siinä samassa kuulemmekin emännän lakerien aiheuttamat tutut kopinat emännän lähestyessä taas kohti leikkihuonetta.

– Noh, olikos siinä hyviä otoksia, emäntä kysyy virnistäen ja toteaa asian näin olevan, kun isäntä hänelle muutamia otoksia näyttää.

– Pate onkin nyt aamupalansa saanut ja meni pienille unosille, joten narttu onkin nyt sitten vain meidän kahden käytettävissä, emäntä toteaa isännälle.

– Mitäköhän me uutta koulutusta me nyt sitten nartullemme keksisimme, isäntä kysyy hymyillen ja jatkaakin siinä samassa ennen kuin emäntä ehtii edes vastata:

– Jaa, mutta mehän voisimmekin nyt koittaa vaikka sitä yhtä uutta hankintaamme, eikös vain emäntä?

Emännän jokseenkin ilkikurisesta ilmeestä näen, ettei tämä heidän uusi hankintansa välttämättä ole mitään liian mukavaa itseäni ajatellen, mutta jostain syystä
kaluni vain jatkaa hieman kovettumistaan.

– Juu, mennäänkin nyt sitten heti sinne uuden hankinnan luokse, emäntä toteaa hymyillen.

Isäntä irrottaakin vielä jaloissani olevan metallitangon, emännän irroittaessa kaulaani kiinnitetyn pannan ja lähdemme kaikki kolme siirtymään toiseen huoneeseen.

Saavummekin pian alakerrassa olevaan toiseen, vielä hämärään huoneeseen ja isännän sytyttäessä huoneeseen valot, nielaisenkin itsekseni ja kysyn:

– Mi-mikähän se tämä nyt sitten mahtaa olla?

– Sehän on ns. piinapenkki tai piinapuu johon tuollaiset nartut laitetaan kiinni, etteivät karkuun pääse kun isäntä tai emäntä häntä nai, emäntä toteaa virnistäen.

Mietin itsekseni, että ompa mulla tässä tosiaankin mielenkiintoinen uusi tuttava pariskunta, jonka luokse tai siis miehen luokse, ihan alunperin tulin
vain sen vuoksi, että olisin saanut kokemuksen koiran naitavana olemista, mutta miten tämä pariskunta olikin ottanut minut kokonaan nartukseen ja
olin antanutkin peppuani jo kaikille kolmelle ja useampaan otteeseenkin.

– Käyhän narttuseni ihan kiltisti siihen penkin tykö ja asettele pääsi ja kätesi niille varatuille paikoille, isäntä komentaa.

Kävelen tämän kapistuksen luokse, nielaisen hiljaa mutta sen kummempia ajattelematta, asetan pääni ja käteni tämän laitteen niille varatuille paikoilleen.

Ehkäpä onnekseni tämä kapistus on sen verran nykyaikainen, ettei siinä ne kiinnityssysteemit ole vanhaan tapaan puusta vaan tässä ne ovat mukavan pehmeää
karvaa ja nahkaa. Tämän totean, kun emäntä sitoo ensin toisen käteni siihen remmillä kiinni ja sitten toisen, isännän kiinnittäessä remmin joka menee niskani
takaa. Tässä pään kiinnityksessä on myös leukatuki, joten pääni ei ole alaspäin, kohden lattiaa vaan kohden huoneen seinää.

Osaankin miltei heti arvata, että miksi katseeni nostetaan tällä tavalla ylös eikä se ole lattiaa kohden, sillä joutunen varmaankin ottamaan myös taas isännältä suihin,
samalla kun emäntä minua sträpillä nai.

Yritän hakea tässä kapistuksessa, johon olen kiinnitettynä, mahdollisimman mukavaa asentoa mutta toteankin hyvin pian sen olevan jokseenkin vaikeaa ja turhaa, ellei
jopa mahdotonta. Ilmeisestikään siihen kiinnitetyn nartun olon ei tulekaan olla mitenkään mukava vaan pitää hänet vain paikoillaan naimisen ajan.

Siinä samassa tunnenkin tutun viileyden pepullani, kun emäntä truuttaa taas liukkaria pepulleni, painaen sormeaan myös hieman sisääni, jotta reikäni olisi taas varmuudella
valmis ihan pikapuoliin vastaanottamaan jotain sisäänsä.

Eikä aikaakaan kun tunnen miten emäntä alkaa asettelemaan lanteilleen kiinnitettyä sträppiä aukolleni ja painaakin sen miltei kerta sysäyksellä hieman hellään peppuuni.
Tämä aiheuttaakin sen, että joudun huokaisemaan suhteellisen syvään, suuni auetessa jokseenkin auki, jolloin eteeni tullut isäntä tyrkkääkin jo hyvässä seisokissa olevan
kalunsa suuhuni, ottaen samalla myös niskastani kiinni.

– Siinähän se narttu onkin taas mukavan irstaasti kahden kalun välissä, emäntä toteaa, vetäen samalla hieman sträppiään ulos pepustani, vain painaakseen sen miltei samantein
takaisin pepppuuni.

– Mmm… otahan narttu nyt kunnolla sitten kaluja vastaan kun tarjotaan, isäntä toteaa, vetäessään kaluaan hieman ulommas ja painaa sen reaktioitani seuraten takaisin suuhuni.

Yritän parhaani mukaan rentouttaa sekä peppuani että nieluani, jotta saisin näitä kahta kalua taas mallikelpoisesti sisääni otettua ja pidettyä isäntäparia tyytyväisenä,
jotteivat he enää tämän sinänsä epämukavampaa juttua pääni menoksi keksisi.

Pian huoneen täyttääkin aiemmasta tuttu naimisen litinä ja lätinä, sekä isännän huokailut hänen kalunsa jatkaessa kasvamistaan suussani, kuin myöskin emännän tyytyväiset
ja hyväksyvät ihastelut kuinka peppuani onkaan kiva naida.

Isäntäparin kalut soutavat edestakaisin suussani ja pepussani, kun totean että omakin kaluni on taas aivan täydessä seisokissa, ja sitä miltei jo kivistää sen ollessa
niin kovana, enkä voi itse sille mitään tehdä. Toivon vain, että aiemmasta tuttu kuvio toistuisi ja saisin lauettua tästä naimisestani, ilman että kaluun tarvitsisi edes
koskea.

Niinhän siinä sitten miltei samalla hetkellä käykin, että laukean todella voimakkaasti, kalujen jatkaessa edelleenkin tamppaamistani. Spermani syöksyy voimalla lattialle,
joilloin emäntä ja isäntä toteavatkin kuin yhdestä suusta:
– Noin sitä kiltti narttu laukeaakin kun häntä hieman naidaan.

Ja siinä samassa tunnen miten isännän kalu alkaa myös suussani sykkimään ja sylkee spermaansa suuhuni. Yritän parhaani mukaan sen kaiken vastaanottaa, mutta pakostakin
sitä valuu pienoinen noro suunipielestä.

Isäntä vetää kalunsa suustani ja toteaa kuitenkin hyväksyvästi:
– Harjoitus tekee mestarin. Kyllä sä vielä sen opit kokonaan ottamaan, ettei tällaista noroakaan mene hukkaan.

Emäntäkin painaa sträppinsä vielä kertaalleen syvälle peppuuni ja läpsäisee kämmenellä persposkeani vetäessään sträpin pepustani, joka sen totutun vastahakoisesti luovuttaakin.

Jalkani tutisevat totutusti tästä naimisesta, kun isäntäväki irroittaa käteni ja pääni tästä kapistuksesta.

– Kyllähän susta vielä ihan kelpo narttu meille tosiaankin tulee, emäntä toteaa naurahtaen, isännän yhtyessä nauruun.


Seksifoorumi-Keskustelu.fi