Uudet yksityisviestit-
Please or Register to create posts and topics.

Kaikki on suhteellista

Avaan keskustelun.

Suhteet alkaa monesti varovaisesti flirttaillen tai muuten ystävyyden merkeissä, työpaikalla, harrastuksissa, koiran kautta ulkoillessa. Mutta suhde ja sen rakenne ja elinkaari on niin moninainen.

Tapaaminen ja seurustelu, rakastuminen on ihanaa aikaa ja sokaisevaa. Tuolloin kumpikin osapuoli panostaa toisiinsa ja unohtaa aiemmat tapansa. Tuolloin muodostuu parisuhde jonka totuus paljastuu myöhemmin kun alkaa normaali arki ja loppuu esitys, tuo on kriittinen piste suhteissa.

Seurustellaan, muodostetaan ystävyys-suhde, muodostetaan parisuhde, naidaan ja kokeillaan, suunnitellaan yhteistä tulevaisuutta, mennään avioliittoon, suunnitellaan perhettä, ruvetaan naimisiin, kasvatetaan lapsia, rakennetaan elinympäristöä, haikaillaan aiempaan helpompaan, lopetetaan naimisissa olo, muutetaan parisuhde kumppanuudeksi, palataan aiempiin ystävyys suhteisiin, lopetetaan keskenäinen yrittäminen, lopulta ratkaisee mitä jää ja mitä jompikumpi kestää.  Monesti jää kumppanuus, joillekin onnekkaille jää ystävyys, jotkut onnekkaimmat jatkaa naimisissa, sitkeille jää kumppanuus ja avioliitto, loput reilu puolet eroaa. 


Seksifoorumi-Keskustelu.fi