Uudet yksityisviestit-
Please or Register to create posts and topics.

Glory Hole

Olisi todella järisyttävän vapauttavaa ja vasten periaatteitani.
Olisin jossain päin Suomea automatkalla ja olisin huoltamolla tankkaamassa ja syömässä. Lopuksi kävisin vessassa ja koko automatkan kiusannut panettava olotila pienen kusihädän lisäksi saisi pisteen. Vessaan päästyäni huomaisin, että vessapaperiteline heilahti mennessäni vessaan. Uteliaisuuttani telinettä sivuun kääntäessä huomaan, että sen takana on pyöreä reikä. Unohdan asian ja istun pöntölle, ehkäåpä pikaiselle matkarunkulle. Siinä hetken runkattua paperiteline heilahtaa taas, teen himoissani ratkaisun, nostan paperiteluneen paikaltaan ja työnnän kyrpäni seinässä olevaan reikään. Hetken siinä odotellessa ajattelen jo typeryyttäni ja alan vetäytymään reiästä, kun tunnen ahnaan otteen kyrvälläni. Minut vedetään takaisin seinää vasten, tunnen kuinka sormi kalastaa kiveksenikin reiästä toiselle puolelle.

Tunnen kuinka ote kyrvästäni ja kiveksistäni on kova, tunnen kädet ja kuinka paisun kiihkosta aivan äärimmilleen. Sitten tunnen kuinka terskaani nuolaistaan ja imaistaan huulien väliin ja kuinka liu’un syvemmälle. Samanaikaisesti kiveksiäni vedetään enemmän ja aletaan nuolemaan ja lopulta imemään. Tunnen kuinka kivekseni liukuvat huulien välistä kosteaan suuhun. Tunnen kuinka otteet ovat kovat ja tajuan, että seinän takana on ainakin kaksi käsiparia ja suuta.

Tunnen kuinka suu liukuu pitkin terskaa ja vartta pitkin, kun toinen suu näykkii ja imee kiveksiäni. Tilanne on niin kuuma ja kuumenee nopeasti äärimmilleen, ammun lastini polvet notkuen ja otsaani seinään lyöden kuumaan suuhun. Tunnen kuinka imu käy kovemmaksi ja lypsäväksi, siellä halutaan imeä kaikki mehut.

Jo hetken ajattelen että pääsen kohta jatkamaan, mutta tunnen kuinka ote kiveksistäni vaihtuu kovemmaksi ja sitten vaihtuu ote penikseni varrella. Tunnen kuinka lypsävä käden ote ja huulet terskalla ja nuoleminen terskan alapinnalla kiihtyy ja tunnen kuinka alan saamaan taas täyden erektion. Tuossa vaiheessa alan jo ajattelemaan, mihin olen joutunut. En muista oliko vessakopin tuolla puolella toinen vessakoppi, vai mikä olisi vaihtoehto, heterona olen hetken kauhuissani. Imun ja lypsämisen kiihtyessä kiveksenikin imaistaan taas suuhun, ja unohdan taas kaiken, nautin voimattomasta tilastani nautinnon edessä. Nyt jo melkein silmissä pimenee ja alan olemaan valmis, tulen raivolla ja lasken toisen lastini raivoisasti rytmikkäästi imevään suuhun, tunnen taas kuinka kovin ottein minulta lypsetään viimeisetkin pisarat imevään suuhun. Olen todellakin hoideltu.

Kuulen kuinka ovi käy ja otteet vaihtuvat ja kiveksiäni nykäistään todella vaativasti. Taas alkoi uusi imuttelu terskallani ja todella kova puristava ote kullin juuresta. Tunnen kuinka ahnaat huulet lypsävät kyrpääni, kyrpäni vastaa heräten uudelleen, tajutonta.  Tunnen kuinka toinen suu immaisee kivekseni ja alkaa veteleen niitä rytmikkäästi. Tunnen jo kuinka tilanne käy ylivoimaiseksi, voimani hupenee, hieman hajareisi ja pikkaisen kyykky asento ja ponnistukset ovat vieneet kaikkio voimani.

Jalkani vapisee, joka paikkaan pistelee, heikottaa. Lopulta tunnen kuinka kiveksiin tulee jäytävä olo ja kuinka tuo suu näykkii niitä kuin janoinen vasikka. Tuo kiihkeä suu terskani ympärillä, puristavan lypsävät kädet varrella, tunnen kuinka silmissä kipinöi, tulen taas ja saan taas imevän loppuhoidon, imevät ja nuolevat taas kaiken ja puhtaaksi.

Lopulta tunnen kuinka pääsen otteesta ja vedän turpeaksi muuttuneen kalustoni reiästä. Nosta housuni ja asetan vehkeeni varovasi housuihin. Lähtiessäni vessasta huomaan olleeni laitimmaisessa kopissa, en saanut vastausta, kuka. Siinä tyhjiin imettynä päätin mennä vielä kahville, kunnon leivoksin. Kassajonossa korttiani esittäessä, kassaneiti sanoo minulle “talo tarjoaa” ja olette voittaneet autollenne 10 kerran pesulipukkeet, kun seuraavan kerran poikkeatte. Siinä leivoksia syödessä tajuan, kun kolme kassaneitiä supatellen vilkuilevat pöytäni suuntaan.

Lähtiessäni jo rohkenen kiittää erinomaisesta palvelusta, ja lupaan todellakin poiketa autopesulla.

Tämä oli kiehtova. Kiihotuin tästä!

Olen välillä miettinyt salaisesti, miltä tuntuu puolin tai toisin olla tuollaisessa tilanteessa. Varsinkin se, kun ei tiedä lainkaan kuka on toisella puolella. Moinen tarvitsee myös melko totaalisen luottamisen ja antautumisen. Villiä.

No huh, huh… tuohan olisi todellakin täyden palvelun huoltoasema 😉

Haluun tonne täyden palvelun huoltoasemalle! Onko osote mikä?

Toinen hivelevä ajatus on tuo naapurin emäntä, se on aina niin reipas.
Pihojen välissä oleva näkösuoja-aita, joka on noin 1,8 m korkea, mutta tietyistä kulmista
sen läpi näkee. Kesäisin sen takana näkyy tuo kurvikas emäntä kesäisissä kevyissä vaatteissa.
Tuosta se ajatus lähti etenemään..

Aidan laudassa on kuolleen oksan jäljiltä löysä oksan tappi sopivalla korkeudella, työnsin sitä varovasti
sormella ja se putosikin heti pois. Oksa oli ollut kohtalainen noin 6 cm paksu ja sellainen reikä siihen aitaan sitten ilmestyi.
Oksan reikä antoi paremmat näkymät naapurin puolelle, ihan vain sivusilmällä sen huomioin.
Kesän aikana se sai kaikenlaisia ajatuksia päähän, huh.

Juhannuksena meillä oli naapurien kesken pienet pihakekkerit talkoiden päätteeksi.
Naapurin emäntä tuli kertomaan, että oli huomannut aidassa oksan reiän ja ettei se haittaa häntä, jos ei meitä.
Tuohon vähän takellellen sanoin, ettei se haittaa meitäkään.
Lähtiessämme kekkereistä tuo juuri esittäytynyt nainen kuiskasi korvaani, että illalla voisin tukkia reiän, jos onnistuu.

Se ajatus jäi päähäni pyörimään, mitä ja miten?
Illalla menin taas pihalle istumaan ja näin aidan reiästä, että naapurin pihalla on liikettä.
Nuo kuiskatut sanat ja muutama olut, kiihotuin aivan hirveästi.
Kaivoin kalun esiin ja työnnyin aidan reiästä ja välittömästi tunsin lämpöiset sormet kalullani, ne puristivat napakasti.

Hetken kuluttua tunsin kielen terskalla, se lipoi kiihottavasti tunnustellen.
Kohta tunsin huulet terskan ympärillä ja kuinka huulet liuttivat kullini syvemmälle lämpimään suuhun.
Ilta oli jo vähän viileä, mutta hiki alkoi nousta pintaan, kun tunsin tuon kiihkeästi lypsävän ja imevän suun kalullani.
Välillä hän otti kovasti käsillä kiinni ja veteli esinahkaa ja välillä taas näykki suullaan päätyen aina imemään.

Käsittely oli mahtavaa ja lopulta alkoi loppuhuipennus ja ammuin koko lastin tuohon ihanaan kuumaan suuhun.
Tuo suu hoiti homman loppuun, imi viimeiseen pisaraan, olin tyydytetty.
Seuraavana päivänä kävin hiomassa oksanreiän reunat pyöreiksi, ennakoiden ja toivoen.

Sen jälkeen tuo pihamme varjoisa kolkka oli suosikkini, opin pian että tuossa oksanreiässä roikkui pieni punainen nauha otollisen illan merkkinä.
Tuolloin kala yleensä tarttui heti koukkuun ja käsittelyt olivat hyvin erilaisia, en valita, vaihtelu virkistää, mutta joskus tuntui siltä, että siellä taisi olla usein myös
hänen kavereitaan tarttumassa syöttiin, koska sieltä kuului hiljaista puhetta ja naurua. Joskus sessiot venyivät joskus todella pitkiksi, sitä toivoin.

Lopulta tuli talvi ja alkoi pitkä kevään odotus, no autoa olen käynyt pesettämässä talven aikana 😉

No tuossapa ei tullut ainakaan naapurin kanssa mitään “rajariitaa” vaan ihan päin vastoin 😉

Ultimatum fantasia palvelemaan ihmiskuntaa, ei tosikoille, tälläisille ikuisille lapsenmielisille seikkailijoille sopiva.
Laite olisi toiminnaltaan kuin stargate tai madonreikä tai porttaali, eli henkilökohtainen suljettu keskus, johon voisi mennä sisään ja istuutua
mukavaan asentoon hajareisin ja asettaa sukuelimensä porttaalin lähettimen aukkoon, kooltaan ehkä 20 cm ja sallisi uppoutua vähän sisään.
Samalla voisit asetella vastaanottimen kasvojensa eteen, se olisi helposti liikuteltavissa.
Laitetta voisi käyttää turvallisesti, se suojaisi liialta voimalta, väkivallalta, siittiöiltä ja taudeilta.
Laite olisi kuin puhelimen, tinderin ja seksin sekoitus.

Laitteessa loisit oman profiilin ja tunnukset, voisit kokeilla laitetta vaikka ottamalla yhteyden omaan tunnukseen.
Eteesi ilmestyisi se häpykumpua myöten, mitä tarjoat lähettimen reikään.
Se voisi olla mahtava pimpsasi, kalusi, tai jopa rintasi, jne., jos niin haluat ja asettelet.
Jos haluat niin voisit nuolla, imeä, maistellä ja kuin vain voisit kuvitella, tehdä edessäsi olevalle mitä haluat.
Harjoittelun jälkeen voisit alkaa selailemaan haluamillasi hakuehdoilla eteesi ilmestyviä uusia ja tuntemattomien ilmestyksiä, hyväksyä tai siirtyä seuraavaan.
Haistella, maistella, runkata tai sitten kysyä vastapuolelta, että kelpaako suora lähetyssaarnaaja vai pysytäänkö 69 asennossa, joka on laitteen oletus.
Eli voisi siirtyä täyteen ja suoraan alapäiden kontaktiin
Tai olla toisen nuoltavana, imettävänä, kun samalla hoitelet jotain kolmatta, ketjussa.
Laite olisi fantasiamaailman glory hole, käyttöä varmaan olisi?

Vierailin joitain vuosia sitten Tampereella Mixei nimisessä homobaarissa. Jos oikein muistan, miesten vessassa oli reiät kopeissa. Kaiketi juuri suihinottoja varten. En tosin tiedä kuinka usein niitä hyödynnettiin suihinotoissa.

Haluttaisi kyllä imeä joskus munaa gloryholen kautta.

Koskaan ei tiedä kuka tarttuu syöttiin?

 

Uploaded files:
  • 138.jpg
Quote from 😉 Dick & Balls & Toys 😜 on 24.12.2022, 23:37

Olisi todella järisyttävän vapauttavaa ja vasten periaatteitani.
Olisin jossain päin Suomea automatkalla ja olisin huoltamolla tankkaamassa ja syömässä. Lopuksi kävisin vessassa ja koko automatkan kiusannut panettava olotila pienen kusihädän lisäksi saisi pisteen. Vessaan päästyäni huomaisin, että vessapaperiteline heilahti mennessäni vessaan. Uteliaisuuttani telinettä sivuun kääntäessä huomaan, että sen takana on pyöreä reikä. Unohdan asian ja istun pöntölle, ehkäåpä pikaiselle matkarunkulle. Siinä hetken runkattua paperiteline heilahtaa taas, teen himoissani ratkaisun, nostan paperiteluneen paikaltaan ja työnnän kyrpäni seinässä olevaan reikään. Hetken siinä odotellessa ajattelen jo typeryyttäni ja alan vetäytymään reiästä, kun tunnen ahnaan otteen kyrvälläni. Minut vedetään takaisin seinää vasten, tunnen kuinka sormi kalastaa kiveksenikin reiästä toiselle puolelle.

Tunnen kuinka ote kyrvästäni ja kiveksistäni on kova, tunnen kädet ja kuinka paisun kiihkosta aivan äärimmilleen. Sitten tunnen kuinka terskaani nuolaistaan ja imaistaan huulien väliin ja kuinka liu’un syvemmälle. Samanaikaisesti kiveksiäni vedetään enemmän ja aletaan nuolemaan ja lopulta imemään. Tunnen kuinka kivekseni liukuvat huulien välistä kosteaan suuhun. Tunnen kuinka otteet ovat kovat ja tajuan, että seinän takana on ainakin kaksi käsiparia ja suuta.

Tunnen kuinka suu liukuu pitkin terskaa ja vartta pitkin, kun toinen suu näykkii ja imee kiveksiäni. Tilanne on niin kuuma ja kuumenee nopeasti äärimmilleen, ammun lastini polvet notkuen ja otsaani seinään lyöden kuumaan suuhun. Tunnen kuinka imu käy kovemmaksi ja lypsäväksi, siellä halutaan imeä kaikki mehut.

Jo hetken ajattelen että pääsen kohta jatkamaan, mutta tunnen kuinka ote kiveksistäni vaihtuu kovemmaksi ja sitten vaihtuu ote penikseni varrella. Tunnen kuinka lypsävä käden ote ja huulet terskalla ja nuoleminen terskan alapinnalla kiihtyy ja tunnen kuinka alan saamaan taas täyden erektion. Tuossa vaiheessa alan jo ajattelemaan, mihin olen joutunut. En muista oliko vessakopin tuolla puolella toinen vessakoppi, vai mikä olisi vaihtoehto, heterona olen hetken kauhuissani. Imun ja lypsämisen kiihtyessä kiveksenikin imaistaan taas suuhun, ja unohdan taas kaiken, nautin voimattomasta tilastani nautinnon edessä. Nyt jo melkein silmissä pimenee ja alan olemaan valmis, tulen raivolla ja lasken toisen lastini raivoisasti rytmikkäästi imevään suuhun, tunnen taas kuinka kovin ottein minulta lypsetään viimeisetkin pisarat imevään suuhun. Olen todellakin hoideltu.

Kuulen kuinka ovi käy ja otteet vaihtuvat ja kiveksiäni nykäistään todella vaativasti. Taas alkoi uusi imuttelu terskallani ja todella kova puristava ote kullin juuresta. Tunnen kuinka ahnaat huulet lypsävät kyrpääni, kyrpäni vastaa heräten uudelleen, tajutonta.  Tunnen kuinka toinen suu immaisee kivekseni ja alkaa veteleen niitä rytmikkäästi. Tunnen jo kuinka tilanne käy ylivoimaiseksi, voimani hupenee, hieman hajareisi ja pikkaisen kyykky asento ja ponnistukset ovat vieneet kaikkio voimani.

Jalkani vapisee, joka paikkaan pistelee, heikottaa. Lopulta tunnen kuinka kiveksiin tulee jäytävä olo ja kuinka tuo suu näykkii niitä kuin janoinen vasikka. Tuo kiihkeä suu terskani ympärillä, puristavan lypsävät kädet varrella, tunnen kuinka silmissä kipinöi, tulen taas ja saan taas imevän loppuhoidon, imevät ja nuolevat taas kaiken ja puhtaaksi.

Lopulta tunnen kuinka pääsen otteesta ja vedän turpeaksi muuttuneen kalustoni reiästä. Nosta housuni ja asetan vehkeeni varovasi housuihin. Lähtiessäni vessasta huomaan olleeni laitimmaisessa kopissa, en saanut vastausta, kuka. Siinä tyhjiin imettynä päätin mennä vielä kahville, kunnon leivoksin. Kassajonossa korttiani esittäessä, kassaneiti sanoo minulle “talo tarjoaa” ja olette voittaneet autollenne 10 kerran pesulipukkeet, kun seuraavan kerran poikkeatte. Siinä leivoksia syödessä tajuan, kun kolme kassaneitiä supatellen vilkuilevat pöytäni suuntaan.

Lähtiessäni jo rohkenen kiittää erinomaisesta palvelusta, ja lupaan todellakin poiketa autopesulla.

Olipa hyvää palvelua. Ja vielä bonukset päälle. 


Seksifoorumi-Keskustelu.fi