Uudet yksityisviestit-
Please or Register to create posts and topics.

100 orgasmia päivässä saava Dale Decker

37 vuotias* Dale saa noin 100 tahdosta riippumatonta orgasmia päivittäin, sillä hänellä on “Persistent Genital Arousal Syndrome (PGAS)” – Jatkuva sukuelinten kiihotus syndrooma. en.wikipedia.org/(PGAS) Hän sanoo sen pilaavan hänen elämänsä, ja hän pelkää poistua kotoa sillä orgasmit tulevat täysin varoittamatta. Dalen perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi poikaa. Asuu Yhdysvalloissa Wisconsinissa.

Sairaus alkoi siitä, kun Dale liukastui noustessaan tuolilta ja hänen selkänsä vaurioitui. Ambulanssissa hän laukesi matkalla sairaalaan viidesti. Erektiot ovat myös loputtomia.

Vaikka he harrastavat seksiä, hänen vaimonsa ei voi makuuhuoneessa tyydyttää hänen tarvettaan laueta, eikä kumpikaan voi asialle mitään. Dale sanoo syndrooman tehneen hänestä hyödyttömän seksikumppanin ja hän kokee siitä syyllisyyttä. Orgasmeja tulee jopa hänen nukkuessaan. Dale sanoo “haluan vain saada vanhan elämäni takaisin – haluan vain saada takaisin sen, minkä tämä tila on vienyt minulta.

Erektioita tulee 13 – 14 kertaa päivässä. Hän voi välillä saada erektion joka kestää kerralla 3 – 4 tuntia.

Dalen mukaan kiihottuminen on kyllä ihana asia, mutta hänellä tila ei ole seksuaalinen vaan laukeamisesta tuleva kouristus on todella voimakas.

Häntä yritetään kuitenkin auttaa.

_______

*Artikkeli on vuodelta 2014 eli Dale Decker olisi nyt noin 46 vuotias. Olisi mielenkiintoista tietää, mikä hänen tilansa on tänä päivänä. Tietoa en kuitenkaan löytänyt. Ainakaan tuollainen hallitsematon orgasmien saaminen ei kuullosta yhtään mukavalta.

Iltalehden artikkeli: https://www.iltalehti.fi/seksuaalisuusjasuhteet/a/2014092518694343


Seksifoorumi-Keskustelu.fi