Uudet yksityisviestit-
Please or Register to create posts and topics.

Orgasmi suositus

Tutkijoiden mukaan optimaalinen ja eturauhassyövän riskin minimoimisen kannalta tehokkain siemensyöksyjen määrä on 21 kappaletta kuukautta kohden. Näin ollen ejakulaation tulisi tapahtua yhteensä 252 kertaa vuodessa, noin 70 prosenttina kaikista vuoden päivistä.6.7.2017

https://www.iltalehti.fi/terveys/a/201707062200250539

Tästä se lähti, virikettä pitää saada, jotta tuohon pystyisi. 252 siemensyöksyä vuodessa, 5 krt/viikko, määrä miehillä keskim. 3 – 5 ml/krt, eli 0,75 – 1,25 litraa vuodessa. Tuossa tavoitetta terveen loppuelämän puolesta. Itse ajattelin, että jos panostaa laatuun ja ”määrään”, jos kerroissa jää jälkeen.

Kanadalainen 63-vuotias muusikko Bryan Adams on saanut lääkäriltään ohjeen, jonka mukaan miehen tulisi harrastaa 27 kertaa sänkyhommia kuukaudessa. Tällä vähennetään mahdollisten eturauhasvaivojen syntymistä.

https://www.stara.fi/2022/12/25/bryan-adams-mielummin-kuppi-teeta-kuin-sankyhommia/

Itselläni orgasmi on myös erinomainen mielenterveyslääke. Jos olen ahdistunut tai jännittynyt, saan orgasmin avulla itseni tasapainoon, ja jos jännitän jotakin, saan orgasmista paljon itsevarmuutta. Olen myös runkannut lihassärkyihin.

“Orgasmin aikana aivoissa erittyy ns. mielihyvähormoneja nimeltään oksitosiini ja endorfiini.” https://sexpo.fi/kootusti-tietoa/orgasmi/

En tiedä kuinka yleistä tämä on mutta itse joskus harvoin orgasmin rajamailla alan puolittain itkeä. Koen siihen välillä tarvetta ja kyseinen tunne on miellyttävä, on turvallinen ja lukoista avautunut olo, Silloin esimerkiksi, jos olen kokenut jotakin ikävää aiemmin, tulee tunteet pintaan ja lohdutusitken. Samalla tavalla, kuin jotakuta rakasta halattaessa! Seksuaalisuus on minulle hyvin tärkeä tunteidensäätely keino.


Seksifoorumi-Keskustelu.fi