Uudet yksityisviestit-
Please or Register to create posts and topics.

Hengitys harjoitukset/tekniikat rauhoittumiseen ja hyvän olon saamiseksi

Aattelin että vois laittaa tänne näitä hengitys harjotuksia joista 0on huomannu että ne auttaa todella paljon omaan hyvinvointiin ja jos joku kärsii paniikkikohtauksista tai ei saa unta iltasin jne ni näistä on apua ja pävittäiset toistot auttaa pysyvästi psyykkeeseen ja yleiseen mielen hyvinvointiin. 
laitan youtube linkit pariin.. täällä vois puhua tästä jos jollaan ajatuksia tästä tai jos muita hyviä videoita meditaatio videot ja vinkit käy myös. 

Näistä voi tulla jopa hieman trippaava olo, kun ne tutkistusti vapauttaa DMT:tä aivoissa joka on siis ihmisen aivoissa syntyvä aine joka vaikuttaa muunmuossa unien näkemiseen ja jota jotkut saattaa käyttää psykedeeliseen tilaan pääsemiseksi päihteenä. Sitä en tietenkään suosittele kenellekkään mut pieni info pläjäys.. 

ekana 4-7-8 hengitys joka kätevä nopeasti tehtävä vaikka just jos tuntee et tulee paniikkikohtaus tai melttari jne ja esim. unen saamisen apuna hyvä.

sit pari pitempää hengitysharjotusta ohjattuna. Nämä hyviä kans ihan päivittäisessä käytössä ollu itellä.

 

Nämä hengitysharjoitukset ovat aivan uskomattomia! En aiemmin tiennyt niiden vaikuttavan niin voimallisesti ja mukavasti oloon!

Tuo 4-7-8 on nyt itsellä käytössä, mikäli ylikuormitun. Sitten tuo DMT harjoitus, kerran kokeiltuani, harjoituksen lopuksi kädet ja jalat tärisivät, olo ihana! Hengityksen pidättelyssä hieman haasteita ja piti kamppailla tosissaan keuhkojensa kanssa, mutta harjoitusta vain niin sujuu paremmin – mitä tästä aiheesta Kiimaisen kanssa yksityisesti keskusteltiin.

Suosittelen todella kokeilemaan.


Seksifoorumi-Keskustelu.fi