Uudet yksityisviestit-
Please or Register to create posts and topics.

Erikoisimmat runkku / naintipaikkasi

PreviousPage 2 of 2

Oletko runkannut tänään ketjussa tästä puhuinkin ja kai se sopii tähänkin ketjuun.

Eli päivällä omalla kotipihalla auringonpaisteesta nauttien. Auton edessä oli kohta johon ei ollut näkyvyyttä mistään suunnasta, mutta silti kuumotti runkata siinä. Riski, että joku olisi tullut pihaan kävellen oli todella pieni mutta kuitenkin olemassa, ja koin suorituspaineita. Lämmin aurinko, kaunis auto ja pervo tilanne kuitenkin auttoivat saavuttamaan orgasmin.

_______

Muistui myös mieleen teini-iältä kaverini varasto. Hän asui ihan naapurissa ja hänen crossimoponsa oli viehättävä. Menin muutamia kertoja yöllä heidän varastoonsa, koska sinne pääsi huomaamattomasti. Menin varoen vatsalleni mopon päälle ja suukottelin sen nahkasatulaa ja pidin kiinni kahvasta, runkkasin. Lopulta hänen mopoaan hellien laukesin. Tilanteen outous ja kiinnijäämisen riski virittivät aika omituiseen tilaan ja muistan vieläkin, miten aina laukeamisen jälkeen iski katumus ja oli todella pervo olo. Laukesin aina paperiin ja vein sen mukanani pois.

Näitä retkiä oli vain kaksi tai kolme. Jännitys ja pelko oli melkoinen!

Autonromun takapenkillä.

Lumien sulaessa täällä tuli näkyviin hylätty autonraato joka lojuu nokka rutulla pellon takanurkassa, melko hyvin syrjässä. Kävin kokeilemassa ja sen ovet olivat auki. Kotona laitoin muovikelmua kuminauhalla kalusteideni suojaksi, menin tämän auton luo ja hyppäsin sen takapenkille. Lattialla oli ruosteista vettä ja muovipulloja. Siellä oli kuuma, sillä aurinko paistoi autoon suoraan. Keskellä takapenkkiä istuen itsetyydytin collegehousujen läpi ja tulin aika nopeasti. (Laukesin siis muovikelmuun housut jalassa enkä sotkenut mitään.)

Kotona menin suoraan suihkuun. Mietin myös ettei tuollaisen harrasteleminen ollut oikein, kyseessä on toisen omaisuus, vaikka romuttamolle auto varmasti menossa. Jos itselläsi olisi romuauto pellolla, tuskin haluaisit minua sinne runkkaamaan takapenkillesi.

PreviousPage 2 of 2


Seksifoorumi-Keskustelu.fi